OPŠTI HAOS U KUĆI VUKA MOBA! Njegova majka izbacuje Kiju na ULICU, a onda se Kockareva PONIZILA!
Foto: Printscreen Instagram

šta će sada?

OPŠTI HAOS U KUĆI VUKA MOBA! Njegova majka izbacuje Kiju na ULICU, a onda se Kockareva PONIZILA!

Samo im je došla u kuću

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar baškari se u porodičnoj kući Vuka Moba u Crnoj Gori, iako nije poželjna od članova njegove uže porodice, a kako bi im se dodvorila Kije se ponižava.

Nakon što je reper zbog pobednice "Zadruge" raskinuo veridbu sa verenicom Biljanom Savić, još uvek zakonita supruga pevača Slobe Radanovića usudila se da, pored svega što je priredila njegovoj porodica, dođe u njegovu kuću u Baru i ponaša se kao da se ništa nije desilo. Nena Gojković, reperova mama, ne može da gleda Kockarevu, jer ona i dalje voli bivšu verenicu svog sina i smatra da je ona bila prava žena za njega. U prilog tome idu i komentari koje je ona ostavljala ispod Biljaninih fotografija na Instagramu.

- Sprat ispod Vuka je njegova mama Nena, njegove tetke, rođaci. Niko od njih ne može očima da je vidi. Besni su jer je rasturila vezu, jer je uništila veridbu. Vukova mama se klela u Biljanu, obožavala je. Kija joj se nikada nije sviđala, gledala je u "Zadruzi". Iako se Kristina nameće i želi da im se približi, oni je ignorišu - kaže izvor za "Rijaliti", i dodaje:

Majka ne dozvoljava vezu Vuku sa Kijom
Majka ne dozvoljava vezu Vuku sa Kijomfoto: Marina Lopičić

- Nena smatra da Kija ništa dobro neće doneti Vuku. Iako zna da su njih dvoje sada u šemi i gleda je kako svakodnevno defiluje kroz njeno imanje u Baru, Nena je na Instagramu putem komentara demantovala bilo kakvu povezanost njenog sina sa Kockarevom. Sa druge strane, Vuk je zvao Biljanu, rekao joj je da bi se pomirio sa njom ukoliko bi prešla preko prevare. Kija je zaista odlepila za njim i zaljubila se, a Vuk je sada razapet izmešu Biljane i nje. Šta će biti, ko će ga znati, ali svašta može da se očekuje - završava izvor.

Bonus video

S DUPLOM KRUNOM ŠIŠA I 100-TKU! Gastoz zakukao kad je SHVATIO KOLIKO JE TEŽAK! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.