UHAPŠENA BIVŠA UČESNICA PAROVA! Policajci je priveli na osnovu POTERNICE, optužena za ometanje javnog reda i mira
Foto: Printscreen Instagram

skandal

UHAPŠENA BIVŠA UČESNICA PAROVA! Policajci je priveli na osnovu POTERNICE, optužena za ometanje javnog reda i mira

Dva sata je provela u pritvoru

Objavljeno:

Bivša učesnica "Parova" Aleksandra Vasiljević privedena je u policijsku stanicu u Šapcu zbog toga što je za njom bila raspisana poternica!

Službena lica su u toku rutinske kontrole utvrdila da ona ima prekršaj zbog kojeg se nije na vreme javila nadležnim organima.

- Bila sam sa majkom u kolima. Vozile smo se kroz grad kad su nas zaustavili policajci. Prekontrolisali su vozačku i ličnu kartu, a zatim su preko motorole izvršili proveru. Tada je nastao haos. Rekli su mi da napustim vozilo i da krenem u stanicu jer je za mnom raspisana poternica. Jako sam se iznervirala i počela sam da psujem i vičem. Nikakav poziv za sud nisam dobila i nije mi bilo jasno zašto moraju da me vode u pritvor. Tražila sam da obavim poziv, ali su mi drsko rekli da ne mogu nikoga da zovem - objasnila je Aleksandra.

Ona kaže da je dva sata provela u pritvoru i da je platila kaznu 60.000 dinara.

- Majka je odmah pozvala tatu i advokata. Platili smo kaznu i onda su me pustili. Užasno iskustvo. Neka hapse kriminalce i narkomane. Ja ne mogu da izlazim i da radim šta god želim jer nikoga ne ugrožavam , a oni su me optužili za ometanje javnog reda i mira. Okej, napravila sam prekršaj, da sam dobila poziv i kaznu, uredno bih to platila. Ja se ne kajem, videli su da sam u rijalitiju, mogli su tamo da mi dostave rešenje - rekla je Aleksandra.

Bonus video

S DUPLOM KRUNOM ŠIŠA I 100-TKU! Gastoz zakukao kad je SHVATIO KOLIKO JE TEŽAK! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.