SVOJE MESO SE NE JEDE! Luna poslala BRUTALNU PORUKU sestri Editi!
Foto: Printscreen

o đoganijevima

SVOJE MESO SE NE JEDE! Luna poslala BRUTALNU PORUKU sestri Editi!

Nisu rešile probleme

Objavljeno:

Pevačica i bivša članica grupe "Ministarke" Edita Aradinović u nekoliko navrata žestoko je osudila postupke svoje sestre Lune Đogani, a kako tvrdi, one već godinama nemaju nikakvu komunikaciju.

Podsetimo se, pevačica je nekoliko dana pre nego što je izašao Kijin prvi spot, prokomentarisala čuveni ljubavni trougao i oštro osudila činjenicu da neko blizak njenoj porodici ruši nešto što je jedan par gradio godinama.

S obzirom da se ova vest proširila i naišla na mnogobrojne pristalice, ali i one koji su stali na blogerkinu stranu, tvrdeći da se "svoje meso nikada ne jede", voditelj emisije "Zadruga - Narod pita" Darko Tanasijević nije mogao da se suzdrži, a da ne pita Đoganijevu, kakvo mišljenje ima sada o svojoj sestri Editi, da li su se čule nakon izlaska i kako se oseća što je neko tako blizak osudio njeno ponašanje u rijaliti programu "Zadruga".

Ona je vrlo kratko prokomentarisala ponašanje i izjave svoje sestre Edite Aradinović, koja je i sama rekla kako je blogerka ne interesuje.

- Mišljenje ljudi koji me ne zanimaju, takođe me ne zanima - rekla je Đoganijeva.

Na pitanje da li zna šta se dešava između rođenih sestara Edite i Indi Aradinović koje već izvesno vreme nisu u kontaktu, Đoganijeva je odgovorila da ne zna ništa o tome.

- Nisam upućena, ne zanima me iskreno, dovoljno sam prokomentarisala i ovo, objasnila je blogerka.

Bonus video

S DUPLOM KRUNOM ŠIŠA I 100-TKU! Gastoz zakukao kad je SHVATIO KOLIKO JE TEŽAK! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.