LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O AFERI SA FUDBALEROM: Otvorena sam za ljubav, ima tu neke ISTINE, ali...
Foto: Printscreen

gde ima dima...

LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O AFERI SA FUDBALEROM: Otvorena sam za ljubav, ima tu neke ISTINE, ali...

Tokom gostovanja u emisiji "Zadruga: Narod pita finaliste" Luna Đogani se, između ostalog, osvrnula na informaciju do koje je došao njen donedavni cimer iz rijalitija - Milan Milošević

Objavljeno:

Naime, on je medijima preneo podatak o Luninoj aferi sa izvesnim fudbalerom M.S., a na iznenađenje svih pristunih u studiju, Đoganijeva je ovo demantovala samo donekle.

- Ima tu malo istine, ali sad na koji način... Milan nije rekao ko je u pitanju, a mogu da kažem da se ništa nije desilo sa fudbalerom - odgovorila je zagonetno vicešampionka "Zadruge", na šta je voditelj aludirao da je reč o nekoj drugoj vrsti sporta.

- Nikada muškarce nisam delila prema profesiji. Nebitno da li je neko košarkaš, odbojkaš ili vaterpolista. Nikad se ne zna - nasmejala se Luna, a zatim zaključila priču rečima:

- Nemam dečka. Ispunjena i srećna jesam, ali to nema veze sa muškarcem. Prijaju mi prijatelji, obožavaoci i sve ono lepo što mi se dešava. Ponekad, obično uveče, zafali mi da me neko zagrli ili da mi pošalje lepu poruku ujutru.

Otvorena sam za novu ljubav, ali ništa po svaku cenu.

Bonus video

S DUPLOM KRUNOM ŠIŠA I 100-TKU! Gastoz zakukao kad je SHVATIO KOLIKO JE TEŽAK! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.