DRUG OTKRIO SVE O RAZVODU SLOBE I KIJE: nema ništa od toga, ona živi kod NJEGA, svaki dan su zajedno, vozi njegovu škodu koju je DOBIO!
Foto: Filip Plavčić

pomirili se

DRUG OTKRIO SVE O RAZVODU SLOBE I KIJE: nema ništa od toga, ona živi kod NJEGA, svaki dan su zajedno, vozi njegovu škodu koju je DOBIO!

Kija Kockar i Sloba Radanović na korak su od toga da papire za razvod povuku

Objavljeno:

Pevačica Kristina Kija Kockar i njen još uvek zakoniti suprug SLobodan Radanović, ako je verovati pevačevom drugu, na korak su od toga da papire za razvod povuku.

Kija i Boba su se po izlasku iz "Zadruge" ponovo zbližili, iako niko od nas nije verovao da je to moguće. Dopisivali su se po ceo dan, stalno su bili u kontaktu, a sada ona ponovo živi sa njim u njegovom stanu. Svi smo bili iznenađeni kad smo čuli to. Kija čak vozi i njegovu Škodu, koju je dobio zbog četvrtog mesta - kaže izvor blizak pevaču.

Kija i Sloba
Kija i Slobafoto: Printscreen

Ovaj Slobin prijatelj mislio je da će pevač svoju vezu sa Đoganijevom nastaviti napolju i nije očekivao da će Kija da mu oprosti.

Žao mi je Lune što se i dalje ponižava. Ona mu je pisala, a on je sve poruke pokazao Kiji i rekao joj da može Lunu da ima kad god poželi.

Po svemu sudeći, ona se još nada da će tu nešto biti, jer je pre neki dan bila na Draginjinom rođendanu, a meni sve miriše na definitivno pomirenje Kije i Slobe - ispričao je on.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.