MILJANA TRAŽILA DODATNE PREGLEDE ZA BEBU: Mnogo sam uplašena za Željkovo zdravlje! Kulićeva ne mrda iz porodilišta, traži PSIHOLOGA I NEUROPSIHIJATRA!
Foto: Printscreen Youtube

brižna majka

MILJANA TRAŽILA DODATNE PREGLEDE ZA BEBU: Mnogo sam uplašena za Željkovo zdravlje! Kulićeva ne mrda iz porodilišta, traži PSIHOLOGA I NEUROPSIHIJATRA!

Sin Željko postao je Miljani Kulić centar sve otkako se rodio

Objavljeno:

Sin Željko Miljani Kulić postao je centar sveta otkako se rodio. Brižna majka ništa ne prepušta slučaju, čak je i donela odluku da ostane duže u porodilištu, kako bi otklonila svaku sumnju što se tiče zdravlja deteta.

- Mogla sam i danas da izađem iz bolnice, ali ipak sam odlučila da to bude sutra. Ja sam hipohondar, mnogo sam uplašena za Željkovo zdravlje, jer je začet u rijalitiju - izjavila je Miljana.

- Vadili su mu krv, sve analize radili i njegovo zdravlje je idealno. Sve je fantastično. Hoću da ide i kod psihologa i neuropsihijatra, to sam danas tražila da mu se odradi - dodala je ona.

S druge strane, što se tiče Ivana Marinkovića, na tu ljubavnu priču definitivno je stavila tačku.

- Video je Željka, a dok je on bio tu ja apsolutno ništa nisam osetila. Kao da je došao neko od doktora i tehničara da mi čestita na rođenju Željka. Ako odluči da bude brižan roditelj ja ću mu ipak dozvoliti da vidi dete, ali na našu vezu je stavljena tačka - poručila je Miljana.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.