DA JE SLOBA ZNAO ZA OVAJ SNIMAK, NIKADA NE BI NI POGLEDAO LUNU: Ono što je govorila Đoganijeva, oteralo bi pevača za sva vremena
Foto: Printscreen Instagram

pokajao se?

DA JE SLOBA ZNAO ZA OVAJ SNIMAK, NIKADA NE BI NI POGLEDAO LUNU: Ono što je govorila Đoganijeva, oteralo bi pevača za sva vremena

Ipak oni nisu bili dobar spoj?

Objavljeno:

Sloba Radanović i Luna Đogani imali su burnu i strastvenu vezu u minuloj "Zadruzi", a i jedno i drugo su se zaklinjali u večnu ljubav.

Da li je sve bila samo gluma ili ne, Radanović je delovao iskreno u svojim osećanjima, ali nešto tu ipak nije štimalo. Pre svega, na intelektualnom planu. Radanović, ako je suditi po njegovoj zakonitoj supruzi, voli obrazovane žene, dok Luna baš i ne voli da se bavi intelektualnim stvarima. Podsetimo, kada su je pitali koja joj je omiljena knjiga, nije mogla da navede nijednu.

Na ovom snimku možete videti kako Luna govori da su joj uzor porodica Kardašijan, a sestre iz te familije su najpoznatije starlete na svetu.

Sa druge strane, pre tri godine, Radanović je napadao upravo ljude kojima je ta porodica uzor.

- Ako možeš da navedeš sve Kardašijane, ali ne i tri elementa sa iz Periodnog sistema, idi i okupaj sa sa tosterom uključenim u struju - napisao je Radanović.

Kao što je poznato, Sloba i Luna su raskinuli malo pre završetka "Zadruge", ali verujemo da bi se to desilo mnogo ranije da je Radanović znao ko su Lunini idoli.

Nekada je ljubav cvetala
Nekada je ljubav cvetalafoto: Printscreen Youtube

Periodni sistem (engl. "periodic table") tabelarni je prikaz hemijskih elemenata, raspoređenih na osnovu njihovog atomskog broja (broj protona), elektronske konfiguracije i ponavljajućih hemijskih osobina. Ovakav raspored pokazuje periodične zakone, a primer su elementi sa sličnim karakteristikama smešteni u istoj koloni. Neki od poznatijih hemijskih elemenata su kiseonik, vodonik, gvožđe, zlato, kalijum, kalcijum... Napoznatije jedinjenje na svetu je H2O, to je jest voda. Jedan molekul vode sastoji se od dva vodonikova atoma (H) i jednog atoma kiseonika (O).

Bonus video

SNIMAK IZ BOLESNIČKE POSTELJE: Soraja zabrinula fanove! Temperatura i lekovi je OBORILI S NOGU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.