TO JE BIO TRENUTAK SLABOSTI, NAPALIO SAM SE... Bora izneo DETALJE afere s majkom Mine Vrbaški! Ove pojedinosti baš NISMO MORALI da znamo!
Foto: Printscreen Youtube, Printscreen Instagram

AU!

TO JE BIO TRENUTAK SLABOSTI, NAPALIO SAM SE... Bora izneo DETALJE afere s majkom Mine Vrbaški! Ove pojedinosti baš NISMO MORALI da znamo!

Zavodnik iz Železnika prvobitno je bio šokiran saznanjima i na sve načine se potrudio da porekne da je sa majkom bivše cimerke imao bilo šta

Objavljeno: 15:55h

Tragom informacije da su Bora Santana i Ivana Vrbaški, majka bivše zadrugarke, Mine Vrbaški, posle spektakularne žurke održane u kompleksu Zadruge dan posle finala bili intimni i otpočeli vrelu romansu, ekipa portala Pink.rs pozvala je zavodnika iz Železnika koji je prvobitno bio šokiran tim saznanjima i na sve načine se potrudio da porekne da je sa majkom bivše cimerke imao bilo šta.

Bora je prvo pokušao da sve negira, ali je potom razvezao jezik
Bora je prvo pokušao da sve negira, ali je potom razvezao jezik foto: Printscreen Youtube

- Iskreno, posle žurke je prišla njena keva, upoznali smo se. Tad sam je prvi put video, ona me je gledala. Rekao sam joj iz zezanja: “Mnogo se dobro držiš za svoje godine, kulturna si žena“, bacio sam joj neku priču, normalno. Rekla mi je da joj se javim posle. Mina je otišla, Ivana je ostala tu sa nama, rekao sam joj da ću da je vozim kući. Ništa nije bilo, ja sam se malo zezao sa njom, nismo se muvali, ali nisam imao pojma da će žena da se primi. Iskreno, nije bilo ničega, nije bilo seksa, bilo je nežnih dodira. Nisam ja u stanju, ja ne volim da imam nešto intimno sa osobom ako to nije krevet, po kolima me to ne interesuje. Ne mogu da kažem da je to bio seks, jer ja seks u kolima ne priznajem - nevešto se pravdao Santana, koji je je na uporno insistiranje, posle dvadesetak minuta odlučio da otkrije još po koji detalj.

Ivana je ostala tajanstvena
Ivana je ostala tajanstvena foto: Printscreen Youtube

- Ljubili smo se, bilo je tu malo nečega. Nisam mogao da se opustim, ja sam jako stidljiv. Glupo je da ti ja to pričam, kao muškarac. To je bio moj trenutak slabosti, posle devet i po meseci sam izašao iz Zadruge. Po'vatali smo se malo, zamalo da dođe do seksa. Napalio sam se, iskreno, jedva sam se suzdržao, završio sam pre vremena. Nije bilo do seksa, ali kao da jeste, bilo je ozbiljne 'vatačine. Iskreno, meni je intimniji poljubac od seksa. Stvarno neću ništa da pričam, mnogo mi je glupo, zovi nju, pa je pitaj, šta ti kaže ona – tako je bilo - rekao je Bora i dodao da je Ivana sa njim htela vezu, a on to nije mogao da joj pruži.

Međutim, kada mu je rečeno da je ekipa spomenutog portala, zahvaljujući osobi bliskoj njemu, uspela da dođe do prepiski koje u velikoj meri demantuju tvrdnje da nisu imali ništa, vidno nervozni Santana brže-bolje spustio je slušalicu i nije više odgovarao na uporne pozive.

S druge strane, Minina mama Ivana izjavila je sledeće:

- Napišite da nemam komentar. Mislim, glupo je da pričam o nečemu što ne postoji. Zovite njega, pa neka vam on kaže - rekla je Ivana, a njene prepiske sa Santanom, do kojih smo uspeli da dođemo, govore više od hiljadu reči.

Bonus video

GOGA SEKULIĆ (41) ČEKA BEBU SA 15 GODINA MLAĐIM UROŠEM: U 5. mesecu trudnoće jedva podnosi VRUĆINE, a evo na šta je potrošila 30.000 €

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.