KO VISOKO LETI NISKO PADA, SAD RAZUMEM SLOBU: Miljana Kulić se ZBOG OVE STVARI ozbiljno naljutila na Kiju, pa oplela po njoj!
Foto: Printscreen Youtube

NOVI RAT NA POMOLU?

KO VISOKO LETI NISKO PADA, SAD RAZUMEM SLOBU: Miljana Kulić se ZBOG OVE STVARI ozbiljno naljutila na Kiju, pa oplela po njoj!

Miljana Kulić je rekla da svakog dana iščekuje porađaj, a nedavno je preživela pravu dramu zbog koje su je roditelji odmah odveli u bolnicu

Objavljeno:

Trudna Miljana Kulić je sada rešila da otkrije kakvo mišljenje ima o pobednici Zadruge, Kristini Kockar. Iako su bile u dobrim odnosima tokom rijalitija, ona ipak nije imala reči hvale.

- Rijaliti se završio pre nešto više od mesec dana, ali nas nekoliko je i dalje u kontaktu. Čujem se gotovo sa svima, izuzev sa Kijom. Jedino me ona nije zvala da me pita kako sam i šta radim, iako mi je obećala da će doći kod mene i da ćemo se družiti nakon rijalitija. Ni poruku mi nije poslala, ali nije mi žao što sam je u Zadruzi branila - kaže Miljana za Alo i dodaje:

Kija verovatno usled gomile obaveza nije stigla da s ejavi svima koji su to želeli
Kija verovatno usled gomile obaveza nije stigla da s ejavi svima koji su to želeli foto: Marina Lopičić

- Tek sada mi je jasno šta je Sloba mislio kada je rekao da se ona ne druži ni sa kim i da gleda samo sebe. Ali dobro, neka je, možda tako treba u životu. Znate kako kažu: "Ko visoko leti, nisko pada", a u drugu sezonu Zadruge će ući neka nova prevarena žena, pa će Kija pasti u zaborav. Ona me više ne zanima - poručila je Kulićeva.

Miljana je duboko zamerila Kiji što je nije zvala i nije joj došla u posetu
Miljana je duboko zamerila Kiji što je nije zvala i nije joj došla u posetu foto: Printscreen TV Pink

Miljana će uskoro roditi bebu, a pevačica Goca Tržan je poručila da dečak koga će roditi ova rijaliti učesnica nije Lenin brat.

Inače, Miljana Kulić je rekla da svakog dana iščekuje porađaj, a nedavno je preživela pravu dramu zbog koje su je roditelji odmah odveli u bolnicu.

Bonus video

SLOBA RADANOVIĆ

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.