Mislite da od rijalitija nema koristi? Ove ljude je proslavilo blamiranje i završili su kao voditelji! (FOTO) (VIDEO)

pa vi posle studirajte

Mislite da od rijalitija nema koristi? Ove ljude je proslavilo blamiranje i završili su kao voditelji! (FOTO) (VIDEO)

Većina učesnika rijaliti emisija je nakon završetka istih izabralo različite profesije, a neki od njih su odlučili da uplove u televizijske vode
Objavljeno:

Rijaliti emisije su mnogim našim sadašnjim zvezdama omogućile da se na najlakši mogući način, bez imalo truda, probiju na male ekrane. Neki od učesnika rijalitija su postali glumci, drugi su postali pevači, a ima i onih koji su posle učešća dobili i priliku da postanu voditelji. Ubij-zakolji, nacisti, Jevreji i Tači legenda: Sva vređanja u srpskim rijalitijima! (FOTO) (VIDEO) Kao voditelji, pojedini su čak, bez ikakvih osnova, dobili i autorske emisije, dok su drugi samo dobili priliku da u određenom vremenskom periodu zaposedaju naše male ekrane. Parovi će trajati do 2020. godine: Hoće da uzmu što više para! (FOTO) Ovo su neki od učesnika rijalitija koji su nakon učestvovanja u ovakvom tipu emisije dobili mogućnost da postanu voditelji. 1. Tamara Đurić Ovu klaberku ćemo nakon rijalitija "Farma" moći da gledamo i na ružičastoj televiziji. Emisija koju će Tamara voditi zvaće se "Sa Tamarom na ti", a u emisiji će gostovati poznate ličnosti s kojima će ona razgovarati na brojne teme.

Sa emitovanjem ove emisije će se početi već u petak na televiziji "Pink", a kako će se Tamara snaći u ovoj ulozi i ko će joj biti prvi gosti ostaje još da vidimo.
2. Soraja Vučelić Sada već poznata starleta, Soraja Vučelić, proslavila se pre par godina učešćem u rijalitiju "Veliki brat". Nakon što je probila led ovim prvim učešćem, Soraja je još nekoliko puta bila učesnica rijaliti emisija, kako kod nas tako i u zemljama u okolini.
Danas je Soraja voditeljka kviza na televiziji "Hepi" koji se zove "Kolo sreće". Zajedno sa atraktivnom starletom, u ulozi voditelja se našao i Milorad Mandić Manda.
Pogledajte kako se Soraja snašla u ulozi voditeljke.

Ena Popov u prvoj sezoni rijalitija "Veliki brat".
dosta medijske pažnje koja joj se kasnije i te kako isplatila.
Ena je počela da vodi emisiju Zvezde granda
"Autostoperi", a sa Marijom Lazić je vodila i emisiju "Tačno u podne".
Marko Miljković proslavio u prvoj sezoni "Velikog brata"
zajedno su vodili i emisiju "Zvezde granda" muzici
Dragan Marinković Maca on nije bio toliko popularan filmova pojavio u VIP izdanju "Velikog brata", Maca je postao velika zvezda.
pojedini ga smatraju vrhunskim, beskompromisnim voditeljem.
Printscreen/ YouTube/ Влада ТАБАНЕ
Ava Karabatić ova atraktivna plavuša započela je svoju karijeru rijaliti zvezde Parovi ponaša pravo "nevino stvorenje", kako ona sebe naziva.
oktobru početi da radi za na italijanskom "Kanalu 5" u Italiji jeste njihova verzija "Plesa sa zvezdama"
ostaje da vidimo da li ju je Ava zaista snimila ili ne. Miroslav Đuričić - Miki po prvi put pojavio u prvom serijalu emisije "Veliki brat".
da se pokaže u najboljem svetlu On je bio voditelj poznate emisije "Moja velika svadba".

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.