NEMA MARKETINGA ILI TRIKA, AKO SLOBA NE DOĐE NA SUĐENJE - TUŽIĆU GA! Kija objasnila sve detalje RAZVODA i šta je tačno problem
Foto: Printscreen

uskoro kraj

NEMA MARKETINGA ILI TRIKA, AKO SLOBA NE DOĐE NA SUĐENJE - TUŽIĆU GA! Kija objasnila sve detalje RAZVODA i šta je tačno problem

Kristina Kija Kockar javno je izjavila da želi što pre da se razvede.

Objavljeno:

Ona ističe da Sloba Radanović "nije plakao", da mu se tokom potpisivanja papira za razvod "nije tresla ruka", ali sigurna je da on ne želi da se razvede, jer joj je pevač to sam i rekao!

Kako ekskluzivno navodi, danas 23. jula je trebalo da se razvedu, ali on nije bio slobodan, zbog čega su se i posvađali. Naime, Kija sumnja da je u pitanju bio izgovor. Razvod je svakako zakazan za prvu nedelju avgusta.

"U slučaju da ne dođe rekla sam advokatu da podnese tužbu", izjavila je Kija u emisjiji "Zadruga - Narod pita", te još jednom otklonila svaku spekulacijuda je u pitanju trik, marketing ili bilo šta slično što se u javnosti šuška da je po sredi.

"Što se tiče mene, tu nema više ničega. Ne vraćam se na staro!" zaključila je Kija, pred ponovno puštanje njenog hita koji je napravila sa Ministarkama.

Bonus video

ESPRESO HELIJUM: Matora i Sanja načisto podetinjile

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.