TUŽBA ZA SLOBODANA RADANOVIĆA: Teodora Džehverović bez milosti o KOLEGI!
Foto: Filip Plavčić

iznenađenje!

TUŽBA ZA SLOBODANA RADANOVIĆA: Teodora Džehverović bez milosti o KOLEGI!

Niko nije ovo očekivao od nje

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Teodora Džehverović bila je jedna od retkih koja je u najgledanijem rijalitiju osim vrhunskog talenta za pevanje i scenskih nastupa pokazala i veliku dozu elokventnosti. Na to je njena porodica bila posebno ponosna, kao i fanovi koji je svakodnevno neizmerno podržavaju.

To je primetio i jedan gledalac koji se uživo uključio u program i predložio joj da pored muzičke karijere povede računa i o svom obrazovanju. Na iznenađenje mnogih, Teodora je priznala da bi potajno volela da bude i advokatica i da će dobro razmisliti da krene u tom smeru.

- Kad sam bila mala rekla sam da ću biti ili pevačica ili advokat, ali pevanje je uvek bila moja ljubav. Ja imam samo 21 godinu i nikad se ne zna, ali nemam ni vremena da studiram. Međutim, volela bih da imam diplomu i zbog sebe, radiću na sebi i psihički i fizički. Čovek se uči dok je živ i ne treba da bude na jednom nivou i volela bih da doživim iskustvo fakulteta. Ako bih upisivala fakultet bio bi pravni ili dramska umetnost - rekla je Teodora.

Bonus video

NOĆNA MORA SVAKOG MUŠKARCA: Dejvid Bekam očajan! Sin je pokušao da mu pomogne, ali uzalud!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.