SLOBU RADANOVIĆA GAĐALI FLAŠOM ZBOG GLUPOG TVITA O SREBRENICI: Incident u Sarajevu
Foto: Printscreen Youtube

napeto

SLOBU RADANOVIĆA GAĐALI FLAŠOM ZBOG GLUPOG TVITA O SREBRENICI: Incident u Sarajevu

- Dok je god za Hrvate "Oluja" oslobodilačka akcija, za mene je Srebrenica ponos i dika - napisao je svojevremeno Sloba na Tviteru

Objavljeno:

Kako pišu mediji, Sloba Radanović, zvezda Zadruge, doživeo je neprijatan incident u jednom sarajevskom klubu, a povod je, navodno, to što je pre nekoliko godina na Tviteru napisao da je "ponosan" na sve što se dogodilo u Srebrenici:

- Dok je god za Hrvate "Oluja" oslobodilačka akcija, za mene je Srebrenica ponos i dika - napisao je svojevremeno Sloba na Tviteru.

On je izvrgao ruglu i veliki muslimanski praznik:

- Srećan Ramazan, zovite na prasetinu.

Zbog ovih rečenica, pišu mediji, doživeo je veliku neprijatnost u subotu uveče. Iako je pevao u klubu koji se nalazi u Istočnom Sarajevu, gde pretežno žive Srbi, među gostima je bilo i muslimana koji su želeli da se razračunaju sa pevačem.

Prema tvrdnjama jedne od Slobinih obožavateljki, oni su ga gađali staklenom flašom:

- Sve je bilo u redu do pred sam kraj. Ti momci, koji su inače poznati po problematičnom ponašanju i provokacijama, počeli su prema bini da bacaju staklene flaše. Nastala je frka, gužva, opšti haos, tako da je obezbeđenje odmah moralo da skloni Slobu sa scene. Mislim da su mu u tom metežu čak i pocepali majicu. Situacija je baš bila napeta i on se skroz pogubio - kaže naša sagovornica.

Posle incidenta Radanović je odmah otišao u svoj apartman, a ubrzo je napustio Sarajevo jer je već u nedelju uveče imao zakazan nastup u Crnoj Gori, u Sutomoru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.