GLEDAOCI SU STALNO O TOME GOVORILI,ALI NIKO NIJE BIO SIGURAN...DO SADA! Sanja otkrila da je LUNA tokom rijalitija imala PRISTUP TELEFONU!
Foto: Printscreen

šok info

GLEDAOCI SU STALNO O TOME GOVORILI,ALI NIKO NIJE BIO SIGURAN...DO SADA! Sanja otkrila da je LUNA tokom rijalitija imala PRISTUP TELEFONU!

Mnogi su u ovo već sumnjali

Objavljeno:

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora gostovale su sinoć u emisiji "Zadruga - narod pita".

Odgovarale su na raznorazna pitanja a između ostalog, tokom razgovora sa jednom od gledateljki, Stankovićeva se dotakla teme koja je punila novinske natpise i intrigirala maštu mnogih koji su pomno pratili pomenuti rijaliti.

Naime, u više navrata se spekulisalo kako pojedini zadrugari imaju određene povlastice i kako su im omogućene stvari iz spoljneg sveta koje mnogim drugima nisu.

Pa se tako i vodila polemika oko toga, da li Luna Đogani ima pristup mobilnom telefonu, da li ga krije u garderoberu među stvarima ili je sve to plod mašte "hejtera".

Luna i Sloba u Zadruzi
Luna i Sloba u Zadruzifoto: Printscreen Youtube

Iako su svaki put negirali da u svom vidokrugu imaju bilo kakvu mogućnost za kontakt sa spoljnim svetom, sinoć je Sanja otkrila nešto što je svima paralo uši.

Ona je tišim glasom rekla kako je blogerka imala pristup telefonu kad god dođe neko iz spoljnog sveta, ali da ipak nije imala mobilni telefon kod sebe.

- Nije imala telefon kod sebe, ali je imala uvek informacije i pristup telefonu kad god neko dođe u "Zadrugu", rekla je Stankovićeva.

A post shared by Kija do pobede ? (@vratibundu) on

Bonus video

PRELEPA PEVAČICA U SEKSI IZDANJU: Nakon ovih fotografija za njom UZDIŠE pola Srbije! (FOTO, VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.