MIRKA VASILJEVIĆ KOMENTARISALA ZADRUGARE: Šta mislite ko joj je najzabavniji, a EVO I ŠTA MISLI O LUNI, KIJI I SLOBI!
Foto: Printscreen

hit izjava

MIRKA VASILJEVIĆ KOMENTARISALA ZADRUGARE: Šta mislite ko joj je najzabavniji, a EVO I ŠTA MISLI O LUNI, KIJI I SLOBI!

I ona je oduševljena rijalitijem koji je oborio sve rekorde gledanosti

Objavljeno:

Mirka Vasiljević u emisiji "Rada sam" kod voditeljke Rade Radenović komentarisala je i najgledaniji rijaliti program ikada na našim prostorima "Zadruga" u kom je pobedu odnela Kristina Kija Kockar.

- To je stvarno veliki projekat TV Pink, Željko i Milica šta god da rade i čemu god se posvete, za to je nemoguće da se ne zna! Čestitam TV Pink na nagradi. Kupite novine, otvorite strane... postoje naslovi. Uđete na portale i ista situacija. Sa druge strane, gde god da se nađete ljudi komentarišu. Sasvim je normalno da se rijaliti komentariše. To je definitvno ozbiljan projekat i samim tim što je trajao toliko dugo znači da se svašta dešavalo - izjavila je Mirka.

Omiljena joj je Miljana
Omiljena joj je Miljanafoto: Printscreen

Rada i Mirka su otkrile da su nedavno na putovanju sa Ognjenom Amidžićem komentarisale Miljanu Kulić i da su veoma uživali u njenim anegdotama u rijaliti programu "Zadruga".

Miljana je svima hit
Miljana je svima hitfoto: Printscreen/TV Pink

- Više sam bila usmerena u te simpatične stvari koje je neko izgovorio, ali u prinicu to su bile neke zanimljive izjave sa kojima smo se simpatično i pozitivno smejali. Što i jeste poenta, oni su tu da bi narod zabavili - rekla je glumica.

Mirka je komentarisala i ljubavnu prevaru koju je Slobodan Radanović načinio svojoj supruzi Kristini Kockar sa Lunom Đogani. Glumica je izjavila da nikada nije bila u toj situaciji i da tek kada osoba dođe u tu situaciju zna kako će reagovati.

Bonus video

PRESLATKA RECITACIJA ZA NAJMLAĐE: Andrija Milošević uspeo da smekša i NAJTVRĐA SRCA! OVAJ snimak je sve ganuo!

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.