KIJINE MRAČNE TAJNE! Pričala je kakav p**is ima Filip, kakav im je bio odnos u WC, a i da je sa Andrijom bila duže vreme!
Foto: Printscreen Youtube

da li je ovo istina?

KIJINE MRAČNE TAJNE! Pričala je kakav p**is ima Filip, kakav im je bio odnos u WC, a i da je sa Andrijom bila duže vreme!

Otkrila i to da je sa Andrijom spavala dok je bila u braku sa Slobom

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge" Jelena Krunić tvrdi da joj je Kristina Kija Kockar priznala da je imala seks sa Filipom Đukićem u rijalitiju, kao i da joj je otkrila da je maneken obdareniji od njenog supruga Slobodana Radanovića.

Bivša rijaliti učesnica kaže da ju je novopečena pevačica razočarala jer je još od trijumfa u rijalitiju nije pozvla da joj se zahvali na podršci, te da je zbog toga rešila da otkrije sve njene mračne tajne.

- Lagala je da nije imala seks sa Filipo. Meni je priznala sve! Rekla mi je da on ima najsavršeniji penis na svetu, odnosno najlepši koji je ona videla i i osetila. Ani Korać i meni je pokazivala rukama veličinu njegove muškosti i otkrila nam da je poprilično obdaren. Njegovu dužinu je objašnjavala poređenjem sa autoputem: "Kreneš iz Beograda kolima i stigneš do Zagreba, a zatim produžiš i do Ljubljane. Dodala je i da je debeo. Priznala nam je da Slobodan nema baš veliki k*rac, kao i da mu je mnogo manji od Filipovog - otkriva Krunićeva za "Informer".

Jelena tvrdi da joj je pobednica "Zadruge" priznala i da je varala supruga sa Andrijom Lazovićem, i to mnogo pre nego što su javno obnovili vezu.

- Rekla mi je da se j*bala sa Andrijom dok je Sloba pevao u Meljanima. Oni su još početkom godine bili ljubavnici. Tvrdila je da se ne kaje zbog toga, jer je i i Slobodan nju javno prevario. Pričala mi je kako je Andrija njena budućnost, a po izlasku iz "Zadruge" mu se nije ni javila - ističe go go igračica i dodaje:

- Kristina je izmanipulisala sve prevarene žene i devojke, koje su se sažalile nad njenom sudbinom. Narod je naivan i ide srcem. I ja sam nasela na to. Njoj je prioritet novac , veliki je materijalista. I ona i Radanović su veoma proračunati. Nema šanse da će se razvesti, zbog slave im odgovara da vozaju tu priču oko razvoda i dalje. Nisam nikad podržavala ono što je Luna uradila, ali ona sad ispade najgora, a Sloba se pere od svega.

A post shared by Fan page profil (@andrija_kija) on

Krunićeva ističe da ju je posebno povredilo to što je Kristina po izlasku iz rijalitija nije pozvala da pita kako joj je bolesni otac:

- Nisam zaslužna za njenu pobedu, ali sam joj doprinela, a sad ne može da me pozove. Kunem vam se, nisam očekivala da mi ponudi novac za tatu, ali sam očekivala da me pita da li je dobro.

Bonus video

PRESLATKA RECITACIJA ZA NAJMLAĐE: Andrija Milošević uspeo da smekša i NAJTVRĐA SRCA! OVAJ snimak je sve ganuo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.