DOBILA JE BRDO LOVE POSLE ZADRUGE! Evo koji auto posle Zadruge vozi KIJA KOCKAR?
Foto: Filip Plavčić

hit

DOBILA JE BRDO LOVE POSLE ZADRUGE! Evo koji auto posle Zadruge vozi KIJA KOCKAR?

Pobednica rijalitija "Zadruga" snimila je spot prvenac za duetsku pesmu "Ne vraćam se na staro" sa novom postavom benda "Ministarke"

Objavljeno:

Naslov pesme je očito simboličan i asocira na njen odnos sa suprugom Slobom Radanovićem, sa kojim je navodno potpisala papire za razvod, a sudeći po prizorima, spot će biti itekako zanimljiv i pun seksepila.

I ako je osvojila brdo love posle rijalitija Zadruga, okrili smo da Kija ne vozi mercedes ili bmw ili neko slično besno vozilo, naime ona još uvek vozi automobil marke "Peugot 308" koji su supružnici Kija i Sloba vozili dok su bili u srećnom braku, a po svemu sudeći auto je "nasledila" prevarena supruga, pa nas je zanimalo da li će se i dalje voziti u njemu ili će se ipak ponoviti na šta je Kristina imala žustar komentar demantujući da je vozilo Radanovićevo:

Ovakav auto vozi pobednica
Ovakav auto vozi pobednicafoto: Profimedia

- Automobil sam inace kupila ja, nije Sloba. Planiram da kupim novi automobil, ali iskreno da kažem trenutno nemam vremena ni da odem do salona da pogledam kakav je izbor. Za sada me dobro služi ali menjaću ga, ne znam kada ali verovatno posle leta - rekla je Kija za Srbijudanas.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.