BILE SU NERAZDVOJNE, ALI ONA JE KIJI KOCKAR OKRENULA  LEĐA: Tvoj dečko te je varao sa mnom i to DVA PUTA, a ti si to znala! Ti mala, ne umeš da zadržiš muškarca!
Foto: Printscreen

pLJUSTE PROZIVKE

BILE SU NERAZDVOJNE, ALI ONA JE KIJI KOCKAR OKRENULA LEĐA: Tvoj dečko te je varao sa mnom i to DVA PUTA, a ti si to znala! Ti mala, ne umeš da zadržiš muškarca!

Kija Kockar i Jelena Krunić započele su žestok rat jer kako stvari stoje Jelena je odučila da se žestoko obračuna sa pobednicom Zadruge.

Objavljeno:

Krunićeva tvrdi kako je Kija objavila šovinističke tvitove iako Kija tvrdi da nije imala nalog na toj društenoj mreži da to nije uradila. Takođe, ona naziva stjuardesu pogrdnim imenom - "Kuja".

Jelena Krunić o Kiji
Jelena Krunić o Kijifoto: Printscreen/youtube/newyorkpost

Jelena je potom na Instagram storiju navela kako je Kiju, navodno, tadašnji dečko reper Struka dva puta prevario zbog nje - i to na godišnjicu zabavljanja i na stjuardesin rođendan.

Jelena o Kiji
Jelena o Kijifoto: Printscreen

- Ti si znala za Krunićevu i pre "Zadruge", kada me je cimao tvoj bivši dečko Struka i ti si mu našla poruke na vašu godišnjicu, pa ste raskinuli. I drugi put na tvoj rođendan pa ste opet onda raskinuli. Ne umeš da zadržiš muškarca, mila, nikako... Samo ja nisam Luna, popio je korpu jer ja zauzete muškarce ne preferiram - poručila je Jelena Kiji.

Bonus video

OTKAČIO PO STARE DANE: Procurio privatni snimak Zdravka Čolića! ŠOK! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.