PUN MI JE ***** LUNE ĐOGANI! Zbog nje je IZGUBILA sve, a sada dogovaraju TAJNI SUSRET da razreše PROBLEM!
Foto: Printscreen

pomirenje na pomolu

PUN MI JE ***** LUNE ĐOGANI! Zbog nje je IZGUBILA sve, a sada dogovaraju TAJNI SUSRET da razreše PROBLEM!

Nekoliko dana pre finala Nadežda Biljić je donela odluku da preskoči ogrtadu i napusti imanje u Šimanovcima jer je pobesnela posle rasprave sa Lunom Đogani.

Objavljeno:

Nadežda je u više navrata isticala kako je obećala Luninoj majci da će joj ćerku štiti međutim Nadeždu je povredilo to što Lunu uopšte nisu interesovali saveti i nije htela da sluša.

Po*izdela i pun mi je ku*ac više Lune Đogani - rekla je Nadežda samo nekoliko minuta pre nego što je napustila "Zadrugu", za šta je direktno okrivila Đoganijevu.

Nakon mesec dana donele su odluku da popričaju o svemu i reše sukob.

Znam da je Nadežda bila smrtno ljuta na Lunu, nije želela posle svega ni da čuje ni da vidi ni nju, ni njenu mamu... Baš je pop*zdela, bila je u fazonu da joj se neće javiti ni na ulici ako je bude srela, ali izgleda da ju je malo popustilo. Znam da su se danas kuckale, to im je prvi kontakt posle "Zadruge". Pojma nemam ko je kome prvi poslao poruku, ali znam da su bile prilično rezervisane, strogo poslovne... Ipak, dogovorile su se da se vide i jedna drugoj oči u oči kažu šta imaju - tvrdi izvor blizak Luni i dodaje:

Iskreno, mislim da tu neće biti sad bog zna kakve svađe, teških reči i slično... Realno, odrasle su, "Zadruga" se završila, strasti se stišale bar malo i ono, jedna drugoj će reći šta imaju i to je to. Ne verujem, iskreno, da one mogu da budu dobre, da se druže, ali dobro, što da ne porazgovaraju. Sutra treba da se vide, to znam, dogovorile su se - otkrio je dobroobavešteni izvor za Pink.rs.

Bonus video

OTKAČIO PO STARE DANE: Procurio privatni snimak Zdravka Čolića! ŠOK! (VIDEO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.