TAJKUN ODLEPIO ZA KIJOM, NUDI JOJ APARTMAN U PALMA DE MAJORKI: Pobednica Zadruge ga drži na LEDU, on umire za njom!
Foto: Damir Dervišagić

baš nju briga

TAJKUN ODLEPIO ZA KIJOM, NUDI JOJ APARTMAN U PALMA DE MAJORKI: Pobednica Zadruge ga drži na LEDU, on umire za njom!

Kristina Kija Kockar očarala je srpskog tajkuna koji je spreman da joj pokloni apartman na moru samo da bi pridobio njeno srce

Objavljeno:

Pobednica "Zadruge" na putovanje u Barselonu prošle nedelje otputovala je sama jer je njena kuma u poslednjem trenutku otkazala aranžman zbog neodložnih obaveza. U pravi mah Kija je bila razočarana što neće imati društvo u Barseloni, posebno zbog toga što se mnogo radovala poseti toj zemlji i odlasku na koncert svoje omiljene pevačice Bijonse. Ispostavilo se da je društvo pronašla brže nego što je očekivala, i to ne bilo kakvo.

- Iako se kratko zadržala u Barseloni, Kija će to putovanje dugo pamtiti. Dobila je karte za VIP ložu, u kojoj je bila smeštana sa još nekoliko ljudi poreklom iz Srbije. Među njima je bio i jedan momak koji je Kristinu prepoznao, pratio je "Zadrugu" i navijao da ona pobedi. Čim ju je ugledao, prišao je da se upoznaju, malo su popričali, a posle koncerta pozvao ju je na večeru. Kako je tamo bila sama i nije imala ništa drugo u planu, prihvatila je njegov poziv. Dečko nije bio navalentan niti nekulturan prema Kiji, ali nije skrivao da mu se ona izuzetno sviđa i da bi voleo da bude sa njom - kaže naš izvor, blizak budućoj pevačici.

- Pisao joj je poruke u kojima joj izjavljuje ljubav. Njoj je sve to beskrajno simpatično, ali nije imala druge reakcije jer ga je videla samo jednom u životu.

Kada je shvatio da mu Kija ne uzvraća na isti način, promenio je taktiku. Počeo je da joj nudi bilo šta zauzvrat samo da bude sa njim. Između ostalog, ponudio joj je apartman na obali mora u Palma de Majorki koji je u njegovom vlasništvu. Želi da joj ga pokloni. Naravno, Kija to nije prihvatila, ali on i dalje na tome insistira, tako da može da se desi da dobije nekretninu na moru - rekao je naš sagovornik.

Tajkun joj nudi sve!
Tajkun joj nudi sve!foto: Printscreen

Htela sam da se borim za Slobu, ali me je razočarao

- Želela sam da se borim za njega, ali videla sam da nemam za šta. On ne zna šta želi, jako me je razočarao. Jedno jutro ustane i kaže sve najlepše o meni, a uveče kaže da sam mu ja na drugom mestu. Kreiraju mu mišljenje o meni, kontradiktoran je. Ne ume da se ponaša. Razočarao me je kao čovek, ne zna da stane iza svojih reči. Nismo više u kontaktu, ne čujemo se - brutalna je bila blogerka.

Posvećena turneji

- Okrenimo se novim pobedama. Dragi moji, uskoro vas očekuje jedan veliki letnji hit, kao i mnogobrojni nastupi sa Ministarkama - rekla je Kija.

Bonus video

Espreso tviter: Sara Reljić

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.