Poludeće ako ih ne puste napolje odmah! Učesnici Parova na pragu nervnog sloma! (FOTO)

napravili pobunu

Poludeće ako ih ne puste napolje odmah! Učesnici Parova na pragu nervnog sloma! (FOTO)

U vili u Zemunu se sprema buna jer su svim učesnicima dozlogrdile žurke, pijanke, svađe i tuče
Objavljeno:

Iako im je omogućen sav luksuz, učesnicima rijalitija Parovi je sedenje u zatvorenom prostoru dozlogrdilo. Iako se čini da je život u luksuznoj kući, u kojoj žurke i gozbe traju neprestano, deluje idealno, ipak nije tako. Letelo perje: Šavija i Matora se počupale u sred emisije! (VIDEO) Naime, poslednjih dana, učesnici Parova se konstantno žale i žele da izađu iz kuće.

- Dosta je bilo! Hoću kući - vikao je pčelar iz Kupinova Miki Đuričić u živom prenosu Parova pre dva dana. Razloga za tako nešto, kako kaže, ima na pretek. Zmaj od Šipova skinuo gaće pred Milomirom Marićem! (VIDEO) - Oduzeli su mi ceo honorar. Ne želim više ovde da boravim. Izgubio sam sve što sam imao zbog nekih glupih kazni. Našao sam devojku u rijalitiju, ali sam i nju izgubio. Nemam više nijedan motiv za ostanak. Puštajte nas, poludećemo - objasnio je jedan od najkontroverznijih učesnika svih rijalitija do sada. Izgleda Miki više nema snage ni za svađe, pomirenja, tuče, đuskanje, bilo sve to izrežirano ili ne.
Gastoz
Iskusni učesnik rijalitija i prošlogodišnji pobednik, Nenad Marinković Gastoz, istog je mišljenja. - Poludeo sam više ovde. Ne mogu da gledam ove debile, kretene. Sto godina sam ovde. Hoću kući - gotovo svakodnevno ponavlja Gastoz. Čak i oni koji ne borave u vili naročito dugo, žele da izađu što pre.
Printscreen/Daily Motion/Kud Puklo
- Molim sve ljude koji bi glasali za mene da to više ne čine jer mi nije dobro. Imala sam razgovor sa psihologom i on mi je rekao da imam emocionalnu krizu i problem sa zatvorenim prostorom. Upadam u depresiju - objasnila je Zorica Dukić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.