NJEGOVA CENA JE 100.000 EVRA: On je od produkcije tražio OZBILJNU SVOTU NOVCA da bi ušao u Zadrugu 2 (FOTO)
Foto: Printscreen TV Pink

VREDI LI TOLIKO?

NJEGOVA CENA JE 100.000 EVRA: On je od produkcije tražio OZBILJNU SVOTU NOVCA da bi ušao u Zadrugu 2 (FOTO)

Uveliko se pravi spisak učesnika druge sezone rijalitija Zadruga

Objavljeno:

Aleksandar Čabarkapa neće ući u drugu sezonu Zadruge ako mu produkcija ne isplati honorar od 100.000 evra, saznaje Kurir! On je od Pinka tražio ovaj visoki iznos, ali i da mu se on u celosti isplati unapred.

Pregovori s Aleksandrom Subotić, njegovom nekadašnjom ljubavnicom koja mu je rodila ćerku Magdalenu, pri kraju su i ona će najverovatnije biti učesnica najgledanijeg rijalitija, i to s aktuelnim izabranikom, Davidom Dragojevićem, dok se njena mama, Ljuba Pantović, s kojom oboje nisu u dobrim odnosima, i dalje premišlja, saznaje Kurir.

Rekao je svoju cenu
Rekao je svoju cenu foto: Zorana Jevtić

Ovaj čuveni ljubavni trougao trebao je da bude glavna okosnica sledeće sezone Zadruge, ali kako stvari stoje, imaćemo priliku da ih gledamo u okrnjenom sastavu. Prema saznanjima Kurira, Čabarkapa je bio jasan u svojim stavovima: za ulazak traži 100.000 evra unapred i ni centa manje, a taj zahtev organizatori, bar zasad, ne žele da mu ispune.

- Mi jesmo bili spremni da platimo pristojne sume Aleksandri, Čabarkapi i Ljubi jer su oni kao ličnosti zanimljivi, a njihova priča je gotovo filmska. Ali Aleksandar je preterao s iznosom koji je tražio. Smatramo da nije vredan toliko da platimo njegovo učešće u Zadruzi. Sa Subotićevom je ostalo da se dogovorimo oko još nekih sitnih detalja, ali glavne stvari smo rešili i ona će najverovatnije ući u sledeću sezonu. Pantovićeva nije tražila ništa posebno za ulazak jer nismo ni stigli do tog nivoa razgovora, rekla nam je da nije sigurna da li želi ponovo u rijaliti programe - rekao je izvor iz produkcije.

Da li ćemo gledati nastavak sage Subotić-Čabarkapa?
Da li ćemo gledati nastavak sage Subotić-Čabarkapa? foto: Zorana Jevtić

Ljuba Pantović je, podsećanja radi, tokom 2013. godine bila u vezi sa Čabarkapom, ali kada je ušla u rijaliti Farma, on je smuvao njenu tada maloletnu ćerku Aleksandru i napravio joj dete. Kada je Aleksandar otišao u zatvor zbog pokušaja ubistva, bodi bilderka je preuzela brigu o ćerki, s kojom se kasnije posvađala na krv i nož, kada su zajedno učestvovale u rijalitiju Parovi.

Bonus video

ANABELA OBJAVILA KIJINU FOTKU NA SVOJ INSTAGRAM I NAJAVILA TUŽBU: Oglasila se i BESNA Luna, evo ko je hteo da joj uništi butik, a ima veze sa Kockarevom!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.