REKAO SAM JOJ DA SE OBUZDA: Gagi optužen da je pao pod Anabelin UTICAJ, a ovo je njegova ODBRANA (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

BRANI SE

REKAO SAM JOJ DA SE OBUZDA: Gagi optužen da je pao pod Anabelin UTICAJ, a ovo je njegova ODBRANA (VIDEO)

Gledaoci sinoć ni Gagija nisu štedeli kad su kritike u pitanju

Objavljeno:

U toku emisije Zadruga, narod pita jedan od gledalaca izjavio je da je Gagi Đogani "pao pod uticaj Anabele Atijas i njenih loših postupaka i da je podržao ćerku Lunu u nemoralu", pa je postavio sledeće pitanje:

- Pošto ste previše verovali u ljubav Slobe i Lune i pokupšali da gradite sreću svoje ćerke na tuđoj nesreći, da li vam se probudila savest što ste toliko vređali i omalovažavali Kiju?

- Mi smo roditelji, mi super funkcionišemo, podržavali smo Lunu, a šta smo mi prošli to niko ne zna. Oni teški momenti kroz koje je prolazila nekako smo preživeli, a kad je Kija ušla sve je bilo teže - rekao je Gagi i dodao:

- Skandal je nastao kad je Sloba pristao da bude s njom.

Luna Đogani
Luna Đogani foto: Printscreen Youtube

- Nema šta da pristane, on je sam koji je želeo da bude sa mnom - ubacila se tada Luna, a onda je njen otac nastavio:

- Ja tu nisam video nikakav problem, jedini problem je što se to desilo pred kamerama. To je onda naišlo na javnu osudu. Meni se to nije dopalo. Anabela je podržala to, ja sam podržao i nijednog momenta se nisam pokajao - objasnio je Gagi.

Zatim se Gagi vratio na kritike koje je gledalac uputio njegovoj bivšoj supruzi Anabeli.

Gagi Đogani
Gagi Đogani foto: Printscreen Youtube

- Čovek je rekao da je Anabela zlo, a da sam ja drugačiji? Ona je više učestvovala jer je mama i zato što ona živi sa mamom, više je to doživela, više se nasekirala, dok sam ja kao tata to posmatrao sa strane. Bilo je momenata kad sam joj ja rekao da se malo obuzda, ali ja nju razumem i opravdavam - rekao je Lunin otac i dodao:

- Zabolelo ju je kroz šta je Luna prošla. Bilo je toliko stvari koje ja nisam mogao da gledam. Zaboleo me je njen panični napad, a ovo u vezi sa Kijom - ja nijednog momenta nisam rekao lošu reč za Kiju, pričao sam sa njenom mamom, gostovao sa njenom mamom, ja nisam napadao nju - obrazložio je Gagi.

Šta je još Gagi rekao u vezi s ovom situacijom pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

LEPA BRENA POKORILA BANJA LUKU! NEVIĐENIM STAJLINGOM ZAPALILA SCENU: Pevačica OČARALA u svetlucavom kombinezonu, POKAZALA ZAVIDNU FIGURU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.