OSTAVILA SLOBU, PA SE JAVILA BIVŠEM! Luna pozvala Srđana na SASTANAK: Svi DETALJI PREPISKE nekadašnjih ljubavnika!
Foto: Printscreen Instagram

ISKRENO SE IZVINILA

OSTAVILA SLOBU, PA SE JAVILA BIVŠEM! Luna pozvala Srđana na SASTANAK: Svi DETALJI PREPISKE nekadašnjih ljubavnika!

Đoganijeva je shvatila šta je sve Sarić prošao zbog nje i posle dugog razmišljanja i konačnog raskida sa Radanovićem rešila je da mu se javi

Objavljeno: 16:23h

Blogerka Luna Đogani rešila je da ostavi vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem iza sebe, a da ga što pre zaboravi pokušala je vraćajući se na svoju, kako je često isticala, najveću ljubav - Srđana Sarića.

Naime, po izlasku iz rijalitija, Đoganijeva je shvatila šta je sve Sarić prošao zbog nje i posle dugog razmišljanja i konačnog raskida sa Radanovićem rešila je da mu se javi i ugovori viđanje.

- Sedeli smo negde na piću i Srđanu je stigla poruka od Lune. U prvi mah se zbunio jer taj broj nije imao u imeniku. Tada se okrenuo ka nama i rekao da mu se javila Luna, kao i da ne može da veruje da ima hrabrosti da mu piše posle svega što je u rijalitiju, pred milionima ljudi, iznela o njihovom odnosu. Dao nam je da pročitamo i poruka je bila toliko dugačka, da nam je bilo potrebno nekoliko minuta da shvatimo šta je sve ispisano - kaže izvor i otkriva detalje poruke:

- Poruku je počela neobavezno: „Zdravo, Srđane, mislim da je prošlo dovoljno vremena i da o nekim stvarima treba da razgovaramo“, da bi zatim objasnila koliko joj je bilo teško kada je pročitala koliko je ogorčen zbog toga što je u rijalitiju pričala o njemu i njegovoj porodici. Napisala je da se nada da nije ljut na nju i zamolila da pokuša da je razume, jer za nju to sve bio veliki pritisak. U nekoliko navrata se izvinila zbog njegovih roditelja i zamolila ga da im prenese koliko joj je žao što su dospeli u žižu pažnje javnosti zbog nje - kaže izvor i dodaje da je Luna u nastavku poruke za sve okrivila Kiju i Slobu.

- Ono što je najviše iznerviralo Srđana bilo je to što je u nekoliko rečenica Đoganijeva za svoje postupke krivila Kiju i Slobu i navela da su je povredili, te da je morala nekako da im vrati pominjanjem svoje „idealne“ veze i Srđanovih roditelja. Njemu su rijalitiji oduvek bili katastrofa i poludeo je na samo pominjanje toga. Mnogo se iznervirao i naglas je ponovio 100 puta da ne veruje šta čita, pogotovo što Đoganijeva nikada nije upoznala njegove i što je nedeljama bio besan kada je u rijalitiju lagala da su je voleli najviše. Sve bi bilo OK da je napisala kratko izvinjenje, ovako je objašnjavanjem napravila gore - kaže izvor i dodaje da je do žestoke rasprave došlo nakon Sarićevog odgovora.

Bilo je uzalud
Bilo je uzalud foto: Printscreen Youtube

- Srđan nije osoba koja voli romane i te dugačke poruke, a osim toga, poludeo je što je našla njegov novi broj. Nije hteo da produbljuje temu i napisao joj je kratko da nema potrebe da se viđaju, ali i da je sve OK i da ne brine. Ipak, Luna to nije shvatila kao znak da treba da odstupi, već je nastavila da mu piše i ponovo se radilo o veoma dugačkim porukama i nepotrebnim objašnjenjima. Pokušala je da ga podseti na dane kad su bili srećni, ali i situacije kada su i kako vodili ljubav. Posle nekoliko Srđanovih poruka i kratkih odgovora da je zaista sve OK, ona je poslala nekoliko zajedničkih slika i tada je Srđan puko - objašnjava Srđanov drug i otkriva da joj je u tom trenutku Sarić brutalno odgovorio.

- Primetili smo da menja boju i tada je besno otkucao niz uvreda na njen račun. Poslao joj je demanti koji je objavio i rekao joj da ga pročita svaki put kada pomisli ponovo da se javi. Naglasio joj je da joj nikad neće preći preko toga što je predstavila da su bili zajedno tri godine, a znala je da je u isto vreme kad je bio sa njom imao devojku koju voli, da je nikada nije gledao kao devojku, već kao „kombinaciju“, i da se nikada neće videti. Objasnio je da ga ne zanima njen odnos sa Slobom i ništa što se tiče rijalitija, a potom se osvrnuo na to da mu je upropastila nekoliko poslovnih ponuda iz inostranstva jer su ga ljudi povezali sa Zadrugom. Odgovor od nje nije dobio, a mi smo mu objasnili da je preterao i da treba da je pozove i izvini se, što nije želeo da uradi - zaključio je izvor.

❤️ perfect day ❤️

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Podsećamo, Srđan Sarić izdao je javno saopštenje i tom prilikom oštro demantovao da je sa Lunom bio u ozbiljnoj vezi, a potom je zapretio da će ukoliko nastavi da ga pominje pokrenuti postupak pred državnim organima. - Veza sa učesnicom rijalitija se desila kada sam, na svoju žalost, bio posvađan sa svojom dugogodišnjom, sada bivšom devojkom. Nakon prestanka neformalne veze sa učesnicom rijalitija, nastavio sam dugogodišnju vezu, što ukazuje na to da učesnica i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrednoj vezi, da smo planirali budućnost, kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija - napisao je on, a potom zapretio tužbom. - Ukoliko se nastavi sa pominjanjem mog imena i iznošenjem neistina, na ovaj način vas obaveštavam da ću u skladu sa zakonom pokrenuti postupak pred nadležnim državnim organima. Sa sredstvima javnog informisanja i televizijom želim da ostanem u korektnim profesionalnim i ličnim odnosima - dodao je on.

Bonus video

GOCA BOŽINOVSKA SE STALNO NERVIRA ZBOG AKCIJA SVOG SINA: Nećete verovati šta je sada uradio Mirko Šijan, a oglasio se i Veljko Ražnatović!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.