MOŽE ZA 2 GLAVE! Miki izrabljuje Žutu za PARE: Imali smo najneprijatniji razgovor sa Đuričićem, a to baš NISMO HTELI
Foto: Printscreen TV Pink

šteta

MOŽE ZA 2 GLAVE! Miki izrabljuje Žutu za PARE: Imali smo najneprijatniji razgovor sa Đuričićem, a to baš NISMO HTELI

Nismo ovako nešto očekivali

Objavljeno:

Verovatno već svi znate za našu rubriku Espreso tviter, pa čak i ptice na grani znaju. S obzirom da smo pozvali skoro sve Zadrugare(ne brinite puštamo jednog po jednog), želeli smo da nam gošća bute i najomiljenija zadrugarka - Žuta.

Bane Čolak nas je preporučio Mikiju s obzirom da je on bio naš gost, a kada je zazvonio telefon novinarki Espresa od super ideje sve je otišlo u propast.

Naša ideja bila je da s obzirom da znamo da Miki ne voli medijski da se eksponira ni da priča sa novinarima, dovedemo Žutu na tviter. Bez zlih misli, skrivenih namera imali smo želju samo malo da ulepšamo ove naše sumorne živote. Ipak, Miki nije bio raspoložen za takvu saradnju...odnosno jeste, ali za određenu skumu novca.

foto: Printscreen Youtube

- Može, da, može za 2 glave! - rekao nam je Miki u razgovoru, a novinarke je donekle ostala zbunjena i saopštila mu da mi ne praktikujemo da plaćamo bilo koga.

- Vi onda hoćete da eksploatišete psa, rekao nam je Miki oštro pa zarad mira u kući nismo ušli u dalje rasprave ko tu koga eksploatiše.

Svakako je moglo i drugačije, šteta je što nije želeo da oraspoloži naše čitaoce i Srbiju sa nečim što nisu Luna i Sloba i Kija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.