OTKRIVAMO JOŠ JEDNOG UČESNIKA ZADRUGE 2: U vezi je sa KONTROVERZNOM RIJALITI ZVEZDOM, a u sukobu je sa još jednom učesnicom
Foto: Printscreen Dailymotion

bez njih se ne može

OTKRIVAMO JOŠ JEDNOG UČESNIKA ZADRUGE 2: U vezi je sa KONTROVERZNOM RIJALITI ZVEZDOM, a u sukobu je sa još jednom učesnicom

O rijaliti šouu "Zadruga" i dalje se uveliko priča, kako o starim takmičarima, tako i o potencijalnim takmičarima druge sezone.

Objavljeno:

Naime, prošle nedelje u medijima se pojavila informacija da će Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović, majka i ćerka koje ne razgovaraju, ali i Aleksandar Čabarkapa, sa Subotićeva ima ćerku.

Ipak, izgleda da nema ništa od Čabarkapinog učešća, te će se sa Aleksandrom i Ljubom u rijalitiju pojaviti David Dragojević, Aleksandrin suprug, koji je takođe u sukobu sa Ljubom.

Aleksandra Subotić je potvrdila da je dobila ponudu od ružičaste televizije:

- David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe – kaže Aleksandra, a učešće je potvrdila i Ljuba.

Svašta ćemo mi gledati
Svašta ćemo mi gledatifoto: Printscreen

- Postoji velika mogućnost da uđem u „Zadrugu 2“ jer sa TV „Pink“ imam odličnu saradnju. Inače, trebalo je da uđem i u prvu sezonu, ali mi je iskrslo nešto vrlo bitno, pa na veliku žalost nisam bila deo „Zadruge“ , iako su mi čelnici televizije ispunili sve zahteve. Međutim, sada sam sve poslove završila, a „Pink“ mi nudi odlične uslove. Mogu slobodno da kažem da je mnogima moj honorar misaona imenica i životna želja! Dakle, gledamo se u skorije vreme. Tako je to kod mene, tražim puno i dajem puno. Solo sam igrač i slobodno mogu da uđu i moja ćerka, i njen sadašnji dečko, i njen bivši, koje ne želim ni da komentarišem. Nema više reklame preko mojih leđa. Predstavljam sebe i niko drugi me ne interesuje - kaže Ljuba Pantović za "Svet".

Bonus video

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.