SVI SU PRATILI KIJU I SLOBU NA TV-U PRE NEKI DAN, ALI KAD SU SE KAMERE UGASILE... Nema tu ni trunke EMOCIJA, evo šta se dešavalo van PROGRAMA
Foto: Printscreen

auuu

SVI SU PRATILI KIJU I SLOBU NA TV-U PRE NEKI DAN, ALI KAD SU SE KAMERE UGASILE... Nema tu ni trunke EMOCIJA, evo šta se dešavalo van PROGRAMA

Mnogi su očekivali veliko pomirenje, ali ipak do toga nije došlo

Objavljeno:

Veliko finale prve sezone Zadruge odigralo se 20. juna, a supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović sve do nedelje, 8. jula, nisu imali priliku da duže od pola sata vremena sede jedno blizu drugog i razgovaraju.

Međutim, u nedelju su zajedno gostovali na televiziji, a tokom nekoliko sati koliko je trajalo gostovanje bilo je i emocija, rasprave, poprekih pogleda, ali i nežnih reči.

Ali, ono što niko od gledalaca nije mogao da vidi jeste šta se dešavalo za vreme reklama, kao i posle emisije!

U toku emisije bili su slatki, ali onda...
U toku emisije bili su slatki, ali onda...foto: Printscreen

Iako su mnogi očekivali da će Kija i Sloba iskoristiti zajedničko gostovanje kako bi se dogovorili oko toga kada će se videti nasamo, to se nije dogodilo. Njih dvoje su za vreme svakih reklama sedeli na svojim mestima i čačkali telefone.

Nakon emisije, fanovi su ih zamolili da se fotografišu zajedno sa njima dvoma, pa su tako Kija i Sloba završili skoro pa jedno drugom u zagrljaju.

Nakon emisije svako je otišao na svoju stranu - Kija svojim kolima, a Sloba sa menadžerom koji je sve vreme bio u studiju.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.