SAPUNICA IZ KALUĐERICE SE NASTAVLJA! Postala je baba detetu svog DEČKA, a ćerka joj nikada NEĆE OPROSTITI zlo koje joj je nanela: Uzele su MILIONE da uđu u Zadrugu 2
Foto: printscreen/facebook

biće ludila

SAPUNICA IZ KALUĐERICE SE NASTAVLJA! Postala je baba detetu svog DEČKA, a ćerka joj nikada NEĆE OPROSTITI zlo koje joj je nanela: Uzele su MILIONE da uđu u Zadrugu 2

Prošlo je samo nekoliko nedelja od završetka prve sezone rijalitija „Zadruga“, a akteri kaluđeričke sapunice već su dobili ponudu da postanu deo „Zadruge 2“, koja bi trebalo da startuje u septembru

Objavljeno:

Naime, kako otkrivaju Ljuba Pantović, bodi-fitnes instruktorka, i njena ćerka Aleksandra Subotić, čelnici produkcije ružičaste televizije ponudili su im honorare od kojih zastaje dah i gotovo da su uverene da će se pojaviti u narednoj sezoni ovog rijalitija.

Međutim, Aleksandra Subotić je sigurna da u rijalitiju neće imati kontakt sa svojom majkom, jer nikada neće preći preko optužbi koje je Ljuba iznosila na njen račun.

- David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe - kaže Aleksandra i otkriva da joj je cilj ulaska u „Zadrugu“ samopromocija.

- Sigurno neću ulaziti u „Zadrugu“ da budem neprimetna. Ulazim isključivo da bih bila primećena i to neću da krijem. Posle tog rijalitija sam sigurna da ću napredovati i da ću konačno postati pevačica, što mi je godinama san. Vidim kako je Kija prošla, pa što ne bih mogla i ja - kaže Aleksandra i otkriva da se nada da njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa neće ući u „Zadrugu“, jer je imala nemili susret sa njim nakon što je izašao iz zatvora.

Ljuba i Aleksandra će napraviti haos
Ljuba i Aleksandra će napraviti haosfoto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

- Išla sam sa Magdalenom u prodavnicu u Kaluđerici i odjednom sam ugledala Čabarkapu kako trči iz vulkanizerske radnje i ide ka meni i našem detetu. Vikao mi je: „Ku*vo, d*oljo!“ Pa, kakav je to otac kada me pred rođenom ćerkom naziva pogrdnim imenima? Ne verujem da ulazi u „Zadrugu“ jer mu se bliže suđenja, a ima i četvoro dece koje dugo nije video - zaključila je Aleksandra.

Međutim, njena majka Ljuba tvrdi da je ne bi čudilo da Čabarkapa uđe u „Zadrugu“, ali da se ne uzbuđuje zbog toga jer je i ona dobila neverovatan honorar za učešće u drugoj sezoni ovog rijalitija.

- Postoji velika mogućnost da uđem u „Zadrugu 2“ jer sa TV „Pink“ imam odličnu saradnju. Inače, trebalo je da uđem i u prvu sezonu, ali mi je iskrslo nešto vrlo bitno, pa na veliku žalost nisam bila deo „Zadruge“ , iako su mi čelnici televizije ispunili sve zahteve. Međutim, sada sam sve poslove završila, a „Pink“ mi nudi odlične uslove. Mogu slobodno da kažem da je mnogima moj honorar misaona imenica i životna želja! Dakle, gledamo se u skorije vreme. Tako je to kod mene, tražim puno i dajem puno. Solo sam igrač i slobodno mogu da uđu i moja ćerka, i njen sadašnji dečko, i njen bivši, koje ne želim ni da komentarišem. Nema više reklame preko mojih leđa. Predstavljam sebe i niko drugi me ne interesuje - uverava nas Ljuba i zaključuje da će svakome ko je napadne u rijalitiju uzvratiti istom merom.

Sa dečkom svoje mame
Sa dečkom svoje mamefoto: Zorana Jevtić

- TV „Pink“ uvek ispoštuje sve tačke ugovora i zahvalna sam im što su mi kada sam bila u „Farmi“ dopustili da promovišem svoj program za savršen izgled. Uvek sam spremna na sve, pa i za ovaj rijaliti. Svašta sam preživela u životu i može da me iznenadi samo ljudska dobrota. Sve loše za mene je, nažalost, kao „dobar dan“. Poštujem sebe i naplatiću svakome ko pomisli da mi učini zlo, a način isplate je samo moj izbor. Biće zanimljivo - kaže Ljuba.

Osim Aleksandre i Ljube, kako za magazin VIP otkriva izvor blizak produkciji TV „Pink“, u narednu sezonu „Zadruge“ trebalo bi da uđe i Aleksandar Čabarkapa, sa kojim Subotićeva ima ćerku i čovek za koga se spekulisalo da je bio u vezi i sa Ljubom.

- Produkcija je razgovarala s Aleksandrom, i još se čeka njegov odgovor. Velika je mogućnost da i on uđe u rijaliti, jer je i u toku boravka u zatvoru najavljivao da će čim izađe postati njegov učesnik - kaže izvor blizak produkciji.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.