ĆAZIMOVKO, MARŠ NAPOLJE! Opšti haos u domu Rankovića, Anđelovi roditelji izbacili Teodoru iz stana uz POVIKE!
Foto: Printscreen Youtube

pakao

ĆAZIMOVKO, MARŠ NAPOLJE! Opšti haos u domu Rankovića, Anđelovi roditelji izbacili Teodoru iz stana uz POVIKE!

Posle ovoga teško da će opstati

Objavljeno: 17:18h

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović započeli su ljubavnu vezu u rijalitiju "Zadruga", a uprkos brojnim konfliktima i mešanjima drugih članova porodica u njihovu vezu, uspeli su da ostanu zajedno. Kako je sa parom bio izuzetno blizak, Bane Čolak otkriva da su Anđelova mama Ljilana i njegov ujak Predrag, izbacili Teodoru iz stana, kada je došla u posetu, posle čega je nastala drama.

- Anđelov prijatelj mi je ispričao da je Teodora doživela veliku neprijatnost u Anđelovoj kući. Čim je stigla kod Rankovića u stan, već na vratima je shvatila da nije dobrodošla. Čim su se opustili i počeli da ćaskaju uz kafu, Anđela je majka počela ljutito da doziva a Teodora je shvatila da nešto nije u redu. Prvo su normalno razgovarali a onda su počeli da dižu ton. U trenutku kada je rešila da preseče agoniju, pa je skočila sa kreveta i uletela u dnevni boravak, gde su se raspravljali - započinje priču Čolak za "Rijaliti", a potom dodaje:

- Odmah se obratila Anđelovoj mami i ispričala joj šta joj je na srcu. Vikala je: "Uz dužno poštovanje, ali jednoj ženi Vaših godina ne priliči da se tako ponaša i da zabada nos tamo gde mu nije mesto. Preko glave mi je da slušam kako me konstantno ponižavate i nazivate svakakvim imenima."- priča Bane i dodaje da je tek onda nastao haos u stanu.

Teško da će ovo proći samo od sebe
Teško da će ovo proći samo od sebefoto: Print Screen Youtube

- Čim je Teodora završila izlaganje, Anđelova majka je još više pobesnela, ustala sa stolice i krenula da se raspravlja sa njom još oštrije. Odmah se uključio i njegov ujak Predrag, koji je nazivao Teodoru pogrdnim imenima. Počeo je da priča: "O kakvoj pristojnosti i moralu ti pričaš, Ćazimovko?! Mi Anđelu želimo sve najbolje, pa i vezu, a ti svakako nisi osoba koja treba da bude pored njega!"

Kako Čolak dalje navodi, tada je Anđelova majka nastavila da je ponižava a ona je zgrabila torbu i izletela napolje, dok je Anđelo samo sedeo pognute glave i ćutao.

On dodaje da je Ranković kasnije došao kod Džehverovića kući i tražio Teodoru, pa je počeo da se pere i pravda.

- Bio je na ivici suza kad je stigao kod Teodore u stan i sve vreme joj se izvinjavao. Izmirili su se, ali iskreno sumnjam da će ta veza potrajati ako Anđelovi ne prihvate Teodoru - zaključuje Bane.

Bonus video

GRUVALA TRUBA SAMO ZA GASTOZA: Evo kako se pobednik Parova radovao duploj kruni! TRESAO SE ZEMUN!(VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.