ISPLIVALE INTIMNE FOTKE UNUKE BIVŠEG MINISTRA! Aleksandra Vasiljević slala provokativne fotke, ali one su završile kod NAS! Kad vidite ovu GUZU i tetovaže, zovite HITNU!
Foto: Espreso

auuu

ISPLIVALE INTIMNE FOTKE UNUKE BIVŠEG MINISTRA! Aleksandra Vasiljević slala provokativne fotke, ali one su završile kod NAS! Kad vidite ovu GUZU i tetovaže, zovite HITNU!

Pomutila je razum mnogima dok je bila u rijalitiju, čak se tamo i udala, a ove fotke će vas ostaviti bez teksta

Objavljeno:

Kada je ušla u Parove, odmah je skrenula pažnju na sebe. Osim što su je odmah upozbnali kao divlju devojku, Aleksandra krije mnoge tajne iz svog privatnog života.

Odrasla u Šapcu, bila je predmet interesovanja mnogih muškaraca, a pogotovo jednog oženjenog zbog koga je kasnije imala i probleme sa porodicom. No tu nije kraj, upala je kako kažu neki izvori i u loše društvo, a onda su krenuli i skupi pokloni, ugradnja silikona, automobil itd...

Aleksandra je i unuka Čedomira Vasiljevića, bivšeg ministra bez portfelja, koji je 1998. godine bio visoki funkcioner u vladi Mirka Marjanovića i koji je umalo završio u zatvoru zbog malverzacija.

Aleksandrina tajna sjajnog izgleda je predano treniranje, ona je sa 18 godina bila državni prvak u bodi fitnesu. I danas je u svetu ove sportske discipline, ali u ulozi ličnog trenera.

Do Espresa ovoga puta nisu stigle "sportske" fotke, već mnogo intimnije, kome ih je slala ostaje u četiri zida naše redakcije, ali kada vidite ovo telo, zaboravićete i na činjenicu da se "udala" u rijalitiju.

foto: Espreso

Da li je ove slike slala svom "mužu" Vuku Đuričiću ili nekom drugom, ostaje da vidimo, a vi do tada uživajte u ovom divnom prizoru!

foto: Espreso

Bonus video

PALMA, ČUVAJ NOS! Pogledajte kako ga Brena napada nogom i šakom (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.