LUNA OPET UHVAĆENA U LAŽI? Ispričala je kako je Slobini roditelji zovu svaki dan, a PEVAČ OTKRIO da to nije ISTINA!
Foto: Printscreen/Instagram/luna_djogani

nisko

LUNA OPET UHVAĆENA U LAŽI? Ispričala je kako je Slobini roditelji zovu svaki dan, a PEVAČ OTKRIO da to nije ISTINA!

Nije mu bilo prijatno zbog ovoga

Objavljeno:

Prethodne noći u emisiji "Zadruga - narod pita" gostovali su Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar. Najpoznatiji bračni par u Srbiji izazvao je veliku pažnju javnosti i cela nacija pratila je njihove svađe, pomirenja i raznorazne situacije kroz koje su prolazili u "Zadruzi".

Gledaoci su se neprestano uključivali u emisiju a jedna gledateljka imala je pitanje za Radanovića zbog kog mu nije bilo nimalo prijatno.

Da li se tvoji roditelji još uvek čuju sa Lunom, s obzirom na to da je ona u emisiji rekla da ih pozdravlja jer oni svakodnevno zovu jer brinu kako se ona oseća - glasilo je pitanje gledateljke.

Šokirao javnost
Šokirao javnostfoto: Printskrin/RTV Pink

Ne, trenutno ne. Tada su znali da je bilo baš nešto loše sa njom, zato su je nazvali da vide kako je. Ali sada ne, ne čuju se više - naveo je pevač. Podsetimo, Sloba je u Beloj kući prevario Kiju upravo sa mladom modnom blogerkom Lunom Đogani, a njegovi roditelji pružili su mu potpunu podršku u tome.

Bonus video

ĐOLE JE VESNU ODVUKAO PRVO U HOTELSKU SOBU: Sad otkriveni svi detalje njihovog BRAKA, a denserova poruka BALKANCIMA je BRUTALNA (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.