IVAN MARINKOVIĆ OTKRIO SVE O TRUDNOĆI MILJANE KULIĆ: Ona je izlazila stalno iz rijalitija, to DETE NIJE MOJE, posle drugog odnosa mi je rekla da je TRUDNA!
Foto: Printscreen Youtube

španska serija se nastavlja

IVAN MARINKOVIĆ OTKRIO SVE O TRUDNOĆI MILJANE KULIĆ: Ona je izlazila stalno iz rijalitija, to DETE NIJE MOJE, posle drugog odnosa mi je rekla da je TRUDNA!

Neophodan razgovor

Objavljeno:

Trudnoća Miljane Kulić obeležila je prošle i ove godine ne jedan, već čak dva rijalitija. Miljana je dospela u drugo stanje u vili "Parova", tvrdeći da je otac njenog deteta Ivan Marinković, a nakon toga prešla je u konkurentski rijaliti, "Zadrugu", gde su gledaoci imali priliku da posmatraju kako njen stomak iz meseca u mesec raste.

Ivan Marinković dospeo je do finala "Parova" i zauzeo sedmo mesto, a ovo veče osim superfinala obeležio je i poziv Miljane Kulić koja se uključila putem telefona u vilu i ponovila ono što je u javnosti već ranije najavila.

Ona je objasnila da ne želi više ni da čuje za Ivana, tvrdeći da će obaviti DNK test ukoliko on to bude tražio, i da će u tom slučaju on morati da plaća alimentaciju za dete. Ivan je u noći superfinala prvi put čuo ove reči, a nakon njegovog izbacivanja iz vile, otkrio je koji će biti njegovi prvi koraci što se tiče ove situacije.

Traži DNK test
Traži DNK testfoto: Printscreen Youtube

- Čim se ujutru probudim, odmah ću pozvati Miljanu, da bih pričao sa njom. Sumnjam da je dete moje, jer je Miljana izlazila iz vile u spoljni svet, i mogla je i tamo da zatrudni sa nekim drugim. Još jedan detalj me navodi da sumnjam. Miljana mi je rekla da je trudna odmah posle našeg drugog seksa, a to je zaista rano. To znači da je vrlo moguće da je bila trudna i pre našeg odnosa - objasnio je Ivan.

On je takođe dodao i da ne želi da se čuje sa Miljaninim roditeljima, već da želi da razgovara samo sa njom.

Bonus video

PAROVI IZA KULISA: Evo kako se bivši takmičari i publika provode u studiju! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.