Miki SE IZLAJAO U EMISIJI: Otkrio da li su Kija i Filip imali odnose, a onda mu je IZLETELO JOŠ NEŠTO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

skandalozno

Miki SE IZLAJAO U EMISIJI: Otkrio da li su Kija i Filip imali odnose, a onda mu je IZLETELO JOŠ NEŠTO! (VIDEO)

U studio se javila gledateljka koja je zamerila Mikiju što stalno napada Kiju, a rekla mu je i da nije trebalo da se pojavljuje u emisiji

Objavljeno:

Miki Đuričić i Nadežda Biljić gostovali su sinoć na Pinku, a Đuričić je još jednom vratio priču o seksu Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića na početak.

U studio se javila gledateljka koja je zamerila Mikiju što stalno napada Kiju, a rekla mu je i da nije trebalo da se pojavljuje u emisiji, kad je već pobegao iz "Zadruge" pred sam kraj, kao i njegova devojka Nadežda. Ona je zatim optužila Mikija da je on sve izmislio u vezi sa seksom Kije i Filipa i da je učestvovao u toj nameštaljci, tako što je polomio čuvenu wc šolju.

- Produkcija zna istinu da su Filip i Kija imali seks, da su se j**ali. Svi smo mi najgori, ali ni gospođa (Kija) nije svetica. Izvedite unuke u šetnju, idite družite se s komšinicama, bavite se Kijom, Mikijem... - rekao je Đuričić.

- Zašto si onda tu večeras, kad nećeš da se bavimo tobom - upitala je gledateljka.

- Zato što sam plaćen - uzvratio je kao iz topa Đuričić.

Miki se u jednom momentu (stvarno ili gluma, nije bitno) iznervirao i izašao nakratko napolje. On je u jednom trenutku rekao da nas (Srbiju) treba zasipati g**nima iz kanadera, jer je bio u šoku što se ljudi toliko bave rijalitijem.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.