PRETE DA ĆE MU ISKOPATI OČI: Na adresu Slobe Radanovića stižu slike UŽASNOG sadržaja! Pevač strahuje zbog jezivih poruka!
Foto: Printscreen Youtube

nemaju mira

PRETE DA ĆE MU ISKOPATI OČI: Na adresu Slobe Radanovića stižu slike UŽASNOG sadržaja! Pevač strahuje zbog jezivih poruka!

Ovo je potvrdio i Slobodan

Objavljeno: 15:44h

Porodica Slobe Radanovića zajedno sa pevačem proživljava pakao. Naime, otkako je izašao iz rijalitija, gotovo svakodnevno mu na kućnu adresu stižu poruke i fotografije jezive sadržine.

- Slobini roditelji Draginja i Dušan preživljavaju pakao zbog poruka i fotografija koje im svakodnevno pristižu na kućnu adresu. Neverovatno je da ljudi idu toliko daleko da im u poštanskom sandučetu ostavljaju Slobine fotografije na kojima su mu iskopane oči, crtaju krstove preko njegovog lica i šalju preteće poruke njegovoj porodici. Slobodanu je sve ovo smešno i ne pridaje puno značaja tim porukama i fotografijama, a njegovim roditeljima ovo veoma teško pada. Oni su stariji ljudi, strahuju za sina jedinca zbog tih pretnji smrću, nije im lako - rekao je izvor.

Ovo je potvrdio i Slobodan:

- Stigli su isečci iz novina, odnosno moje slike na kojima su mi iskopane oči. Čuo sam da su ispred prozora neki klinci dobacivali: "Kija Kija", izašao sam i video to u sandučetu. To su mladi ljudi, ne zameram im, shvatiće šta su uradili - kaže Sloba.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.