ČOVEČE, IMAŠ LI TI PAMETI I SRCA? Zbog rijalitija mu oduzeli dete, a on žali i plače što nije imao odnose s Macom Diskrecijom?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

skandalozna izjava

ČOVEČE, IMAŠ LI TI PAMETI I SRCA? Zbog rijalitija mu oduzeli dete, a on žali i plače što nije imao odnose s Macom Diskrecijom?! (VIDEO)

Divna se kaje jer je ostala bez deteta, što je i priznala u uživo emisiji, ali očito da to njenom mužu ne smeta.

Objavljeno:

Marko DNK šokirao je sve kada je pred suprugom rekao da mu je žao što nije imao seks sa Macom Diskrecijom. Iako su Divni i njemu oduzeli dete, Marku je žalivije što nije imao odnose sa bosanskom starletom.

Divna se kaje jer je ostala bez deteta, što je i priznala u uživo emisiji, ali očirto da to njenom mužu ne smeta.

Žao mi je što sam izgubila ćerku zbog Zadruge, to se kajem", rekla je Divna.

"Sad ću ja da kažem. Meni je mnogo žao i krivo što sa Macom nisam ništa uspeo da uradim. Ušla je kod mene u kupatilo ispred mene i ništa nisam uradio, a imao sam priliku, a ništa nisam uradio,. Nije mi se dalo", šokirao je Marko.

Jedan učesnik zadruge kada je izašao iz rijalitija pokušao je da me diskredituje kao osobu uz pomoć fanova nekog drugog zadrugara. Ne postoji nešto nešto da mu je neko uradio a da se to ne zna jer ima tonski zapis. Poslali su mi fanovi da sam ja kao pričao nešto ružno o deci nastaradaloj u rijalitiju pa su mi počeli da prete. Nemam nameru da se izvinim za nešto što nisam pričao. Ostavite tu decu da počivaju na miru.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.