APARTMAN, DADILJA, NEOGRANIČEN BUDŽET... Ovo je lista USLOVA pod kojima Miljana ulazi u Zadrugu 2 SA BEBOM, a tek kad vidite koliki će joj biti HONORAR...
Foto: Printscreen TV Pink

ČEKAMO SEPTEMBAR

APARTMAN, DADILJA, NEOGRANIČEN BUDŽET... Ovo je lista USLOVA pod kojima Miljana ulazi u Zadrugu 2 SA BEBOM, a tek kad vidite koliki će joj biti HONORAR...

Što se tiče novca, Miljana je uspela dobro da se obezbedi

Objavljeno:

S obzirom na to da će Miljana Kulić u Zadrugu 2 doći sa bebom, koju bi trebalo da rodi u avgustu, ona je od Pinka tražila poseban apartman u kojem će boraviti njen sin, dadilju i neograničen budžet, piše Kurir.

Kontroverzna Nišlijka, koja je u Parovima ostala trudna s Ivanom Marinkovićem, odlično se pokazala tokom šest meseci koliko je bila učesnik u Pinkovom rijalitiju.

Miljana traži posebne uslove za ulazak u Zadrugu
Miljana traži posebne uslove za ulazak u Zadrugu foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ona je bila jedna od omiljenih takmičara publike, što su pokazali glasovi i osvojeno peto mesto u finalu. Zbog toga su producenti sa njom započeli pregovore za drugu sezonu, koja počinje u septembru, i kako stvari stoje, dogovor je već postignut.

Prema našim saznanjima, Kulićeva je imala dosta zahteva, oni se uglavnom odnose na njenu bebu, koja bi trebalo da se rodi za nekoliko nedelja, i sve će joj biti ispunjeno.

Što se tiče novca, Miljana je uspela dobro da se obezbedi, pa će u narednoj sezoni Zadruge navodno dobijati po 2.000 evra za svaku nedelju učestovanja.

Bonus video

Filip i Prija se žestoko POSVAĐALI, nećete verovati ZBOG ČEGA! Medeni mesec provode u Monte Karlu

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.