KRENULI MILJANINIM STOPAMA: Najveći FAVORITI iz Parova POTVRDILI ulazak u Zadrugu 2!
Foto: Printscreen Youtube

VELIKI UDARAC ZA KONKURENCIJU

KRENULI MILJANINIM STOPAMA: Najveći FAVORITI iz Parova POTVRDILI ulazak u Zadrugu 2!

Dok su njih dvoje potvrdili ulazak u Zadrugu, još uvek se čeka i zvanična potvrda njene majke

Objavljeno:

Nakon što je Miljana Kulić, jedna od najkomentarisanijih učesnica Parova, prešla u "suparnički tabor" i postala deo Zadruge, mnogi su počeli da spekulišu da produkcija ovog rijalitija sistematski uništava konkurenciju.

U medijima se već danima spekuliše o tome koje zvezde Parova će ući u Zadrugu 2, a sada je stigla i potvrda ovih vesti za dvoje njih.

Naime, Aleksandra Subotić i David Dragojević su definitivno potvrdili svoj ulazak na imanje u Šimanovcima u septembru ove godine, što će verovatno zasmetati produkciji Parova, budući da je reč o učesnicima koji su privlačili najviše pažnje u prethodnih nekoliko sezona.

Aleksandra Subotić i David Dragojević sledeći su koji kreću Miljaninim stopama
Aleksandra Subotić i David Dragojević sledeći su koji kreću Miljaninim stopama foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, jednu od sezona je obeležilo njihovo venčanje, a zatim i trudnoća i pobačaj, za šta je produkcija naposletku priznala da je bila nameštaljka zarad gledanosti.

Dok su njih dvoje potvrdili ulazak u Zadrugu, još uvek se čeka i zvanična potvrda njene majke, Ljube Pantović, ali i Aleksandra Čabarkape, koji je u različitim životnim periodima bio sa majkom i ćerkom, tako da nema sumnje da će pratioci rijalitija imati o čemu da polemišu podjednako kao što su burno iznosili svoje stavove o ljubavnom trouglu koji su činili Kija Kockar, Luna Đogani i Sloba Radanović.

Bonus video

NJIHOVA SVADBA JE KOŠTALA 400.000 EVRA: Imali su pravo ROJAL venčanje, a evo u kakvom raju Prija i Filip uživaju na MEDENOM MESECU

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.