Luna se SNIMALA SA OČUHOM, a ono što je rekla u videu SIGURNO će vas RAZBESNETI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

IZAZAVALA HAOS

Luna se SNIMALA SA OČUHOM, a ono što je rekla u videu SIGURNO će vas RAZBESNETI! (VIDEO)

Luna je ostala aktivna na društvenim mrežama

Objavljeno:

Luna Đogani se trenutno nalazi u Grčkoj na letnjem odmoru sa porodicom, budući da je htela da se skloni iz srpske prestonice pošto je na sve strane prate negativni komentari zbog učešća u Zadruzi, u kojoj je stupila u vezu sa oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem.

Luna ima divan odnos sa svojim očuhom
Luna ima divan odnos sa svojim očuhom foto: Printscreen/ Instagram/ luna_djogani

Iako je prvobitno planirala da otvori butik u prestonici, ona se povukla iz javnog života nakon gostovanja u emisijama vezanim za Zadrugu, što je bio deo njenog ugovora sa produkcijom rijalitija, a odmor joj je i te kako prijao.

Kako bi se obratila onima koji je podržavaju, Luna je ostala aktivna na društvenim mrežama, na kojima objavljuje fotografije sa plaže i video-snimke, a tokom jednom "lajv" uključenja na Instagramu pridružio joj se i očuh, Andrej Atijas.

- Ovo je moj očuh! Vidiš kakav frajer! Al' zauzet je - poručila je Đoganijeva kada je suprug njene majke Anabele Atijas upao u kadar, a opaska da je "zauzet" je izazvala mnoštvo komentara, poput "Ti ćeš nekome da kažeš!", "Uf, tebi je to baš bitno", "Da li je moguće da ovo kaže devojka koja je bila sa oženjenim muškarcem do pre dve nedelje" i tako dalje.

Bonus video

PRE DVE NEDELJE SE UDALA, SADA UŽIVA NA MEDENOM MESECU: Prija podelila prve fotografije sa odmora! Kada je vidite u haljini bes grudnjaka, ODUŠEVIĆETE SE!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.