NEĆU DA SE BORIM PROTIV NJIH: Goca otkrila da li je Anđelova porodica KONAČNO prihvatila njegovu vezu s Teodorom (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

PODRŽAVA ĆERKU

NEĆU DA SE BORIM PROTIV NJIH: Goca otkrila da li je Anđelova porodica KONAČNO prihvatila njegovu vezu s Teodorom (VIDEO)

Teodorina mama je navela da njihova porodica pruža punu podršku zaljubljenim golupčićima

Objavljeno:

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su započeli svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a upkos mnogim problemima ljubav su održali do danas. Sinoć je gošća u studiju televizije Pink u emisiji Narod pita finaliste bila Teodorina mama, Goca Džehverović.

Goca je otvoreno pričala o vezi svoje ćerke, koja je naišla na žestoke osude od strane Anđelove porodice dok su bili u Zadruzi. Mama Džehva je teška srca priznala da situacija ni sada nije bolja.

Anđelova porodica ne podržava njegovu vezu s Teodorom
Anđelova porodica ne podržava njegovu vezu s Teodorom foto: Printscreen/youtube

- Njegovi roditelji ne podružavaju, njegov ujak definitivno ne podržava, ali ja neću protiv toga da se borim niti želim da trošim energiju na to. To je na Anđelu - rekla je Goca.

Teodorina mama je navela da njihova porodica pruža punu podršku zaljubljenim golupčićima i naglasila da je ulaskom u Belu kuću shvatila da je ta ljubav prava i da nema mesta protivljenju i negodovanju.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video

EKSKLUZIVAN SNIMAK SA VENČANJA SUZANE MANČIĆ: Gosti se okupili da čestitaju srećnoj mladi! DOČEKANI RAŠIRENIH RUKU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.