LUNA JE DAN PRED ULAZAK U ZADRUGU BILA U NAŠOJ KUĆI: Goca Džehverović otkrila VELIKU TAJNU o poznantsvu Teodore i blogerke (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

NEOČEKIVANO

LUNA JE DAN PRED ULAZAK U ZADRUGU BILA U NAŠOJ KUĆI: Goca Džehverović otkrila VELIKU TAJNU o poznantsvu Teodore i blogerke (VIDEO)

Gledaoci su se neprestano uključivali u program, a jedna gledateljka je želela da čuje šta Goca misli o prijateljstvu njene ćerke, Teodore Džehverović i Lune Đogani

Objavljeno:

Iako se najgledaniji rijaliti na ovim prostorima završio pre više od deset dana, zadrugari su i dalje glavna tema javnosti u Srbiji. Na TV Pink održana je još jedna emisija Narod pita finaliste, a gosti su bili: Goca Džehverović, Nemanja Đerić Đekson i Ana Korać.

Gledaoci su se neprestano uključivali u program, a jedna gledateljka je želela da čuje šta Goca misli o prijateljstvu njene ćerke, Teodore Džehverović i Lune Đogani.

Teodora je Luni bila podrška
Teodora je Luni bila podrška foto: Printscreen TV Pink

- Luna je došla kod nas dan pre nego što je ušla u Zadrugu, donela je neki komplet da joj prepravim. Teodora je prišla njoj iskreno da se druže. Anabela je poručila Luni da treba da se kloni Teodore. Ona je trpela zbog Lune i Slobe. Ljudima je možda bilo krivo kad se taj četverac raspao. Pale su i suze, Teodori je bilo stvarno teško ali ja sam videla da tu nije bilo ni "P" od prijateljstva. Istina je na kraju isplivala. Ja ne zameram Luni ništa. Bitno je ono što znamo mi u našoj kući. Luni želim sve najbolje, ali putevi su im se razišli. Luna se mnogo puta izvinjavala, ja joj ne zameram. Svako nosi svoj krst - navela je Goca.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Bonus video

VESNA DE VINČA ZAPEVALA MLADI NA UVCE: Suzana Mančić ne krije oduševljenje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.