SAGA SE NASTAVLJA: Čabarkapa ulazi u Zadrugu U PAKETU sa Aleksandrom i Ljubom?! Ali to nije sve!
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

OVO ĆE BITI ZANIMLJIVO

SAGA SE NASTAVLJA: Čabarkapa ulazi u Zadrugu U PAKETU sa Aleksandrom i Ljubom?! Ali to nije sve!

Čabarakapa u početku pregovora nije bio oduševljen idejom da učestvuje u rijalitiju koji bi, sasvim sigurno, pokrenuo stare, nedovršene sukobe s porodicom Subotić, ali vremenom sve više popušta i menja mišljenje

Objavljeno:

Prvo poglavlje Aleksandra Čabarkape u javnosti posle izlaska iz zatvora moglo bi da bude u Zadruzi 2, i to u društvu bivše ljubavnice, Aleksandre Subotić, i njene majke, Ljube Pantović, za koju tvrdi da su bili u vezi.

Ovim bi, ukoliko producenti ugovore njihovo učešće, bila nastavljena saga iz Kaluđerice koja, sa kraćim prekidima, traje pet godina. Prema rečima izvora sa Pink televizije, Čabarakapa u početku pregovora nije bio oduševljen idejom da učestvuje u rijalitiju koji bi, sasvim sigurno, pokrenuo stare, nedovršene sukobe s porodicom Subotić, ali vremenom sve više popušta i menja mišljenje.

Planirano je da u Zadrugu uđe i Aleksandrin dečko, David Dragojević
Planirano je da u Zadrugu uđe i Aleksandrin dečko, David Dragojević foto: Marina Lopičić

- Što se tiče honorara on je odličan. Niko im neće platiti više. Ljuba, Aleksandra i Aleksandar će sigurno biti zadovoljni finansijskom ponudom. Jedino je Čabarkapa taj koji predstavlja kočnicu za realizaciju našeg plana, ali i to će se, nadamo se, promeniti. Verujemo da će on pristati da se nađe u Zadruzi 2, koja startuje u septembru. Plan nam je da za početak uđu njih troje, a onda da u igru ubacimo i Aleksandrinog dečka, Davida Dragojevića - rekao izvor.

Aleksandra i Ljuba juče nisu bile dostupne za komentar, dok Čabarkapa nije odgovorio na poruke.

Bonus video

MAJCI JE SAKRILA DA SE UDALA: Suzana je danima plakala za ćerkom, a sad se Teodora ovako odužila na maminoj svadbi! RASPLAKALA SVE!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.