ŠTA NAS DVE RADIMO U ČETIRI ZIDA JE NAŠA STVAR: Matora otkrila da li su njenu vezu sa Sanjom podržale njihove porodice (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

UŽIVAJU U LJUBAVI

ŠTA NAS DVE RADIMO U ČETIRI ZIDA JE NAŠA STVAR: Matora otkrila da li su njenu vezu sa Sanjom podržale njihove porodice (VIDEO)

Njih dve su se sve vreme družale za ruke i sa osmehom na licu komentarisale kakvo mišljenje o njihovoj vezi imaju njihovi najbliži

Objavljeno:

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su u najgledanijem rijalitiju Zadruga priznale pred milionskim auditorijumom da gaje emocije jedna prema drugoj. One su bile gošće u emisiji Zadruga - Narod pita superfinaliste i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević podelile utiske nakon izlaska iz Bele kuće.

Iako su se pribojavale kakve će ih reakcije zateći zbog svog postupka, prema njihovim rečima, sve je prošlo u najboljem redu.

Matora i Sanja uživaju u vezi
Matora i Sanja uživaju u vezi foto: Printscreen Youtube

- Ako želiš da vam uspe veza, treba jedna drugu da podržavate. Nas dve se ne razdvajamo, tu smo. Sanja se čuje sa mojom mamom. Bila je teta Branka, bio je ručak. Sve je prošlo super. Mama mi je rekla da kažem, ono što oni misle jeste da je najbitnije da smo nas dve najbolji prijatelji, drugarice, podrška, to šta ona i ja radimo u četiri zida to je naša stvar - rekla je Matora.

Njih dve su se sve vreme družale za ruke i sa osmehom na licu komentarisale kakvo mišljenje o njihovoj vezi imaju njihovi najbliži.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video

NATAŠA SPREMNA ZA SUTRAŠNJE SUĐENJE: Treba preživeti ove dane!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.