TVOJA ĆERKA JE MENI SLALA PORUKE: Matora otkrila SVE DETALJE sukoba s Anabelom! (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

SUKOB SE NASTAVLJA

TVOJA ĆERKA JE MENI SLALA PORUKE: Matora otkrila SVE DETALJE sukoba s Anabelom! (VIDEO)

Jedan od gledalaca koji se uključio u emisiju je želeo da sazna da li se Matora čula sa Anabelom nakon rata na društvenim mrežama

Objavljeno:

U noći tokom proglašenja pobednika Zadruge, Jovana Tomić Matora i Anabela Atijas došle u konflikt zbog toga što je pevačica branila privatnost svoje ćerke Lune Đogani. Između njih dve je izbio pravi rat zbog toga što Anabela tvrdi da je Matora bila ta koja je "jurila" njenu ćerku i demantovala Jovanine izjave.

Jedan od gledalaca koji se uključio u emisiju je želeo da sazna da li se Matora čula sa Anabelom nakon rata na društvenim mrežama, a ona je priznala da od tada njih dve nemaju kontakt.

Matora je istakla da se nije čula s Anabelom od te večeri
Matora je istakla da se nije čula s Anabelom od te večeri foto: Printscreen Youtube

- Ja bih čak volela i draže bi mi bilo, ima moj broj telefona da kaže: "Izvini, šta se dešava?" Ja ne znam šta se desilo da sam ja toliko povredila Anabelu, osim što sam dobila klip sa Luninog telefona da ću morati da objasnim što sam šmeker... - rekla je Matora i dodala:

- Ako je već uzela od ćerke telefon, onda je trebala da proveri šta joj radi ćerka. Nije Luna kriva koliko je njena mama vodila rijaliti napolju. Luna je bila unutra kada je mene njena majka napala... I da se njena ćerka ljubila sa mnom. Zašto ona ima potrebu da pravda svoju ćerku? Meni bi bolje bilo da je priznala da smo se poljubile. Tvoja ćerka je meni slala poruke, ljubila, što sam ja sad kriva? Jesam li je ja naterala? Što ti sad imaš potrebu da je pravdaš - kaže Matora.

Lepi Mića je po ko zna koji put osudio vezu Lune i Slobe
Lepi Mića je po ko zna koji put osudio vezu Lune i Slobe foto: Printscreen Youtube

Lepi Mića nije mogao da ostane uzdržan na sve ovo, pa se upustio u priču i po ko zna koji put osudio vezu Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

- Da li shvatate šta su roditelji Lune i Slobe podržavali? To je najveća lakrdija svetska. Oni su podržavali. To nema opravdanje. Oni su podržavali vezu u rijalitiju gde žena gleda a oni se dva metra od nje je*avaju. I to roditelji podržavaju, zbog čega? Kad se razvedu sve je dozvoljeno - Lepi Mića nije mogao da ostane uzdržan.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video

DINO MERLIN ZAPALIO KRAGUJEVAC! JAČI OD NEVREMENA: Pevač kao čarobnjak PESMOM RASTERAO OBLAKE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.