IMA NOVU LJUBAV: Luna skroz ZABORAVILA na Slobu, bivši zadrugar OTKRIO SVE!
Foto: Printscreen Youtube

svi će biti u šoku

IMA NOVU LJUBAV: Luna skroz ZABORAVILA na Slobu, bivši zadrugar OTKRIO SVE!

Dok jedni tvrde da će se Luna sigurno pomiriti sa Slobom, drugi govore kako je on spreman da ponovo pokuša da obnovi brak sa svojom ženom Kristinom Kijom Kockar

Objavljeno:

Luna Đogani je uzburkala domaću javnost svojim učešćem u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima i to ljubavnom vezom sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Iako su iz "Zadruge" izašli kao solo igrači, verni gledaoci i dalje očekuju rasplet ove priče.

I dok jedni tvrde da će se Luna sigurno pomiriti sa Slobom, drugi govore kako je on spreman da ponovo pokuša da obnovi brak sa svojom ženom Kristinom Kijom Kockar.

Milan Milošević, novinar i bivši zadrugar, bio je danas gost na najbržem portalu u Srbiji Pink.rs i tom prilikom otkrio da od Luninog i Slobinog pomirenja nema ništa i da mlada modna blogerka već ima novu ljubav.

Mislim da će se Luna potruditi da što pre zaboravi to što se desilo sa Slobom i da je otvorena po pitanju ljubavi. Javnost će se šokirati, jer je to neko jako poznat. Ja nikad ne nagađam - rekao je samouvereno Milan.

Na naše pitanje ko je misteriozni muškarac sa domaće javne scene i kojim poslom se bavi, Milošević nije želeo da odgovori.

Neću ništa reći. Ne želim da otkrivam još uvek - rekao je kratko novinar.

Da li je Milan u pravu i da li će Đoganijeva svog novog izabranika uskoro predstaviti javnosti, ostaje nam da saznamo.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.