MALO SAM POSRNULA: Luna Đogani izašla u provod, pa pala u trans kada je čula SVOJU PESMU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/luna_djogani

ZADRUGARKA U PROVODU

MALO SAM POSRNULA: Luna Đogani izašla u provod, pa pala u trans kada je čula SVOJU PESMU! (FOTO)

Luna nije želela da propusti sinoćnji nastup Kaće Živković na jednom prestoničkom splavu, pa je do ranih jutarnjih časova uživala u njenim hitovima

Objavljeno:

Modna blogerka Luna Đogani se, nakon "Zadruge" u kojoj je provela duže od devet meseci, polako ali sigurno vraća svom uobičajenom životu - vreme provodi sa najdražim prijateljima i članovima porodice, a nedavno se vratila i noćnim izlascima koji joj veoma prijaju.

Luna nije želela da propusti sinoćnji nastup Kaće Živković na jednom prestoničkom splavu, pa je do ranih jutarnjih časova uživala u njenim hitovima, ali i u pesmama njenih kolega, a u jednom starom hitu se, po svemu sudeći, odmah pronašla.

foto: Printscreen/Instagram/luna_djogani

- Ko još sluša gradske priče, jaka stvar?! Da, da, da, to sam ja, malo sam posrnula! Pa šta na sve živo muka natera... - bili su stihovi koje je Luna pevala iz sveg glasa i snimila video koji je objavila uz rečenicu "Moja pesma", a korisnici društvenih mreža odmah su zaključili da se Đoganijeva u ovoj numeri pronašla zbog svih dešavanja koja su obeležila devet i po meseci iza nje, a tiču se romanse sa oženjenim Slobom Radanovićem.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.