SVI SU ODLEPILI, KIJA KOCKAR POSTALA PEVAČICA: Evo koju pesmu je odabrala da OTVORI KONCERT! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/kristina.kockar.pobednica

PROBILA LED

SVI SU ODLEPILI, KIJA KOCKAR POSTALA PEVAČICA: Evo koju pesmu je odabrala da OTVORI KONCERT! (VIDEO)

Kija je odlučila da ispoštuje sve ljude koji su došli i dočekali je uz ovacije i skandiranje njenog imena, pa je otpevala nekoliko pesama

Objavljeno: 14:04h

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar sinoć je u jednom noćnom klubu u Ofenbahu zajedno sa svojim doskorašnjim cimerom Borom Santanom održala svoj prvi nastup u životu, a sudeći po reakcijama publike, pred bivšom stjuardesom je blistava muzička karijera!

Iako je prvobitno najavila da će se pojaviti samo kao specijalna gošća i sa bine pozdraviti mnogobrojnu publiku koja se sjatila kako bi je uživo videla, Kija je odlučila da ispoštuje sve ljude koji su došli i dočekali je uz ovacije i skandiranje njenog imena, pa je otpevala nekoliko pesama.

Nastup je započela živim izvođenjem Severininog hita "Dobrodošao u klub", koji je otpevala i na četvrtoj "Zadrugoviziji" gde je sa Anom Korać odnela pobedu u čak tri od četiri kategorije, a potom je sa Santanom otpevala duetsku pesmu Indire Radić i Alena Islamovića "Lopov".

Atmosferu sa nastupa pogledajte u video-snimcima:

Prva pesma posvećena Slobi

Kristina je već dogovorila saradnju sa Rakom Marićem, jednim od najpoznatijih estradnih menadžera koji će se baviti njenom karijerom, a njenu prvu pesmu potpisaće Filip Miletić, sa kojim se pre nekoliko dana sastala u studiju.

Kako je Kija otkrila za Pink.rs, njena prva pesma biće bržeg ritma i nosiće naziv "Ne vraćam se na staro". Takođe, priznala je da je tekst ove pesme potpuni biografski i da opisuje njenu trenutnu situaciju na ljubavnom planu.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.