DOBRO UNOVČILA SVOJE PRVO GOSTOVANJE: Kija dobila OVU SUMU samo da se pojavi u diskoteci!
Foto: Printscreen Youtube

puna para

DOBRO UNOVČILA SVOJE PRVO GOSTOVANJE: Kija dobila OVU SUMU samo da se pojavi u diskoteci!

Bivšoj stjuardesi i još uvek zakonitoj supruzi Slobodana Radanovića višestruko se isplatilo učešće u prvoj sezoni "Zadruge"

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar večeras ima prvo gostovanje u jednom klubu u Nemačkoj, tačnije u Ofenbahu, a za ovo pojavljivanje dobila je čak 2.000 evra, i to samo da pojavi na bini.

Bivšoj stjuardesi i još uvek zakonitoj supruzi Slobodana Radanovića višestruko se isplatilo učešće u prvoj sezoni "Zadruge".

Osim osvojenog prvog mesta, za šta je nagrađena sa 50.000 evra, pravi uspeh i finansijska dobit je tek očekuju. Dok pažljivo bira muzičke saradnike i prvu pesmu koju će snimiti, Kija već polako počinje sa tezgarenjem, i to u dijaspori.

Prvo pojavljivanje ima večeras u Ofenbahu, i to baš u klubu u kojem je pre nekoliko dana nastupao Sloba, gde je publika sve vreme skandirala Kristinino ime. Tada je vlasnik lokala rešio da ispuni želju svojim posetiocima i omogući im da uživo vide svog favorita iz Zadruge.

- Kada su je pozvali i predložili joj da dođe kao specijalna gošća, Kija je bila iznenađena ponudom jer tako nešto nije očekivala. Znala je da ima dosta obožavalaca koji su je podržavali tokom učešća u rijalitiju, ali nije ni sanjala da će jednog dana zarađivati od svog pojavljivanja na javnim mestima. Ona je pristala da otputuje u Ofenbah i pozdravi svoje fanove sa bine jer je dobila odličan honorar. Gazda kluba joj je unapred dao 2.000 evra za to što će uraditi, a takođe joj je platio i povratnu avionsku kartu i hotelski smeštaj. Ako njena popularnost nastavi da raste i u narednom periodu, verovatno će dobijati i više novca za pojavljivanje u diskotekama, a kasnije i za pevanje - rekao je za "Kurir" izvor blizak stjuardesi.

Kockareva je priznala da joj prija popularnost, koju joj je donelo učešće u rijalitiju:

- Jedva čekam da odem u Ofenbah, prijaće mi taj put posle svega što sam prošla za ovih šest meseci, a biće mi drago u da sretnem sve te ljude u dijaspori koji me vole. Meni je sve ovo pomalo i čudno, nisam planirala da se bavim pevanjem, a imam toliko ponuda u vezi sa tim. Ako nađem dobru pesmu, ja ću je snimiti i pokušaću da se okušam u muzici. Ništa neću na silu da radim, za sad mi sve ovo samo prija, a videćemo hoću li se tome ozbiljnije posvetiti - kazala je Kija pre nekoliko dana.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.