MIKI ĐURIČIĆ ULAZI U ZADRUGU 2: Pristaće na sve samo pod OVIM USLOVIMA!
Foto: Printscreen Youtube

pripreme su u toku

MIKI ĐURIČIĆ ULAZI U ZADRUGU 2: Pristaće na sve samo pod OVIM USLOVIMA!

Miki Đuričić bio je jedan od najzapaženijih učesnika prve sezone "Zadruge"

Objavljeno:

Druga sezona "Zadruge" uveliko se priprema, a jedan od učesnika koji je i te kako obeležio prvu sezonu mogao bi od septembra ponovo da se nađe na imanju u Šimanovcima.

Bez obzira na to što je pred sam kraj rijalitija svojevoljno napustio isti, zbog čega je diskvalifikovan, Miki Đuričić bio je jedan od najzapaženijih učesnika prve sezone "Zadruge".

Kako piše "Alo", on bi trebalo da se od septembra ponovo pojavi pred kamerama televizije "Pink".

- Publika je obožavala da gleda Mikija jer je mnogim učesnicima tokom boravka bio kao psiholog. Kada je pobegao iz rijalitija, gledaoci su u ogromnom broju tražili da ga produkcija vrati, ali on to nije želeo. Ipak, odlučio je da ponovo uđe tamo jer mu uslovi i novi ugovor potpuno odgovaraju. Miki je sklon tome da u sekundi odluči da preskoči ogradu rijalitija, a sada neće biti potrebe za tim jer će tamo provoditi samo četiri sata dnevno. U "Zadruzi" se prave dva grada tako da će dvorište biti mnogo veće nego što je sada. Na veštačkom jezeru će biti splav, čiji će gazda biti upravo Miki. On će biti rukovodilac tog splava na kojem učesnici neće moći ništa da urade dok Đuričić ne da odobrenje - rekao je izvor ovog lista.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.