ONA BAŠ ŽELI DA SE SVAĐA SA SVIMA? Tamara nakon Kije napala LUNU: Kakav ti je otac, dobro je da ne LAJEŠ
Foto: Printscreen Youtube

haos

ONA BAŠ ŽELI DA SE SVAĐA SA SVIMA? Tamara nakon Kije napala LUNU: Kakav ti je otac, dobro je da ne LAJEŠ

Klaberka i bivša farmerka Tamara Đurić već danima putem društvenih mreža proziva pobednicu "Zadruge" Kiju Kockar, a ovog puta njen oštar jezik pozabavio se Gagijem Đoganijem

Objavljeno:

Iako su neki mislili da Tamara proziva Kiju, jer je na Luninoj strani, istina je skroz drugačija. Ona je na Slobinoj strani, a nisu joj simpatične ni njegova žena, ni njegova ljubavnica.

To je pokazala poslednjom objavom na društvenim mrežama. Ona je javno isprozivala Lunu Đogani i njenog oca Gagija.

- Malo ti je bruke od ćerke doživotne, sad ti i ovo treba tako ubogom i očukanom... Gazime, gavrane, nekada si bio i simpatično glup i nepismen kao da si pobegao iz cirkusa, ali sad si odvratan. Anabela, sve ti je oprošteno, kakav je ovaj dobro vam ova mala i ne laje. Džaba vas branimo, jeba*e vas i Kije i Lune i ostala mnogobrojna rodbina. Sikter! - napisala je Đurićeva u svom stilu.

foto: Printscreen

Sve ovo je nastalo nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj Gagi Đogani, rukom pokazuje znak, sličan dvoglavom orlu, kog je reprezentativac Švajcarske albanskog porekla, Đerdan Šaćiri, pokazao na utakmici koju je igrao protiv Srbije u dresu pomenutog tima.

Bonus video

KAKO POSLE NAS: Luna ukrstila glas sa Anabelom i raznežila fanove!(VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.