KIJA JE BRUTALNO VREĐALA I PSOVALA! Posle svega Teodora otkriva zašto joj je sve OPROSTILA
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

očarala je

KIJA JE BRUTALNO VREĐALA I PSOVALA! Posle svega Teodora otkriva zašto joj je sve OPROSTILA

Ima objašnjenje...

Objavljeno:

U emisiji "Zadruga - narod pita" gostuje bivša učesnica Teodora Džehverović. Ona bila jedna od najboljih drugarica Lune Đogani i Slobodana Radanovića na početku rijalitija, a zatim se sve preokrenulo. Gledaoci su želeli upravo ovu situaciju da razjasne.

Pevačica je nekoliko meseci pred kraj "Zadruge" postala dobra prijateljica sa Kristinom Kijom Kockar što je začudilo mnoge.

Kako si mogla tako lako da oprostiš Kristini i da sada budete skoro najbolje drugarice - glasilo je pitanje gledateljke.

- Ja prosto razumem naklonost, gospođica je izjavila da je fan Lune i Slobe i logično je da će biti protiv Kristine. Ja nisam tako lako oprostila Kristini, to je bilo obostrano. Ja sam i te kako opraštala Luni Đogani i Slobodanu. Oni nisu bili fini prema meni, iako sam ih podržala. Sećam se da sam bila osuđena jer su mnogi mislili da ja tražim kadar protiv Lune Đogani i da budem predstavljena kao nešto što nisam. Zašto onda podržavate to što sam oprostila njima? Čovek je veliki onoliko koliko može da oprosti. Ja sam se trudila da budem prijatelj i čovek. Kristina je znala jednu tajnu o svom prijatelju ali joj nije palo na pamet da je oda, zato me je ona očarala a Luna me je razočarala - objasnila je Teodora.

Podsetimo, Džehverovićeva je prekinula svoje prijateljstvo sa Lunom i Slobom kada su oni odali njenu tajnu da je imala intimne odnose sa Anđelom Rankovićem.

Bonus video

KAKO POSLE NAS: Luna ukrstila glas sa Anabelom i raznežila fanove!(VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.